powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

«Λύγισε» τελικά, ο ταυρομάχος, Ναδάλ!!!

Στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν, ο Στάνισλας Βαβρίνκα επιβλήθηκε του Ραφαέλ Ναδάλ με 3-1 σετ και κατέκτησε το το συγκεκριμένο τρόπαιο πρώτη φορά στην καριέρα του.


Ο «ταύρος», Βαβρίνκα, κατάφερε να «τρυπήσει» με τα κέρατα του, τον Ισπανό «ταυρομάχο», Ραφαέλ Ναδάλ, και δεν του επέτρεψε να φτάσει τα 14 Γκραντ Σλαμ. Ο 28χρονος κέρδισε με 3-1 σετ (6-3, 6-2, 3-6, 6-3) τον Ισπανό κάνοντας ένα φοβερό παιχνίδι. Μπορεί ο Ναδάλ, να είχε στα μέσα του 2ου σετ κάποιες ενοχλήσεις, αλλά πάλεψε μέχρι το τέλος ώσπου τελικά δεν τα κατάφερε.

Ανάλυση αγώνα:

Στο πρώτο σετ ο Βαβρίνκα μπήκε πολύ δυνατά αιφνιδιάζοντας τον Ράφα και αφού έσπασε το σερβίς του Ισπανού πήρε το πρώτο σετ με 6-3.

Ο Ισπανός δεν έδειξε σημάδια βελτίωσης στο δεύτερο σετ, όπου στα μισά του πήρε τάιμ άουτ λόγο ενοχλήσεων στην μέση. Ο Ισπανός γύρισε αλλά δεν άλλαξε κάτι στο δεύτερο σετ αφού το έχασε τελικά με 6-2.

Το τρίτο σετ κύλησε όμορφα για τον Ισπανό που ήθελε να γυρίσει με κάποιον τρόπο στο ματς. Ο Ράφα επιδίωξε να αιφνιδιάσει (κερδίζοντας 3-6) τον Βαβρίνκα ο οποίος έμενε προσηλωμένος στo παιχνίδι του από την αρχή μέχρι το τέλος.

Στο τρίτο σετ, έπαιζε πάλι μόνος του ο Βαβρίνκα (κερδίζοντας 6-3) μιας που ο Ναδάλ έδειξε να μην μπορεί, λαμβάνοντας όμως στο τέλος το χειροκρότημα του κόσμου που αναγνώρισε την υπερπροσπάθεια του και την επιμονή του να τελειώσει το παιχνίδι παρά τους πόνους στην πλάτη.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα ΕΔΩ

Δείτε τον τραυματισμό του Ναδάλ ΕΔΩ

Δείτε το ματς πόιντ ΕΔΩ

Δείτε την συγκινητική συνέντευξη του Ισπανού ΕΔΩ

Δείτε τις δηλώσεις του Βαβρίνκα ΕΔΩ

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Ναδάλ όταν ξαναμπήκε στο κορτ, αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο, σκεπτόμενοι όλοι ότι ήταν θέμα τακτικής του Ισπανού, να σπάσει το σερί του Βαβρίνκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ