powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Τα αποψινά ματς της Σούπερ Λιγκ

Πέντε ήταν τα αποψινά ματς της Σούπερ Λιγκ που κρύβανε αρκετές εκπλήξεις.


Λεβαδειακός - Άρης 4-3
Ένα εκπληκτικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Λιβαδειά με τον Άρη τελικά να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Μπακασέτας στο 30' δίνοντας αρκετή αυτοπεποίθηση στους Θεσσαλονικιούς. Ο νεοαποκτηθέντας παίκτης του Άρη διπλασίασε τα τέρματα για την νέα του ομάδα στο49', βάζοντας έτσι βάσης για το τρίποντο μετά από καιρό. Στο 65' ο Κότσιος μείωσε το σκορ σε 1-2.

Στο 77' ο Μπουγαΐδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας έτσι τον Άρη να βγάλει με παίκτη λιγότερο τα κάστανα από την φωτιά. Την λύση έδωσε, προσωρινά, για την ομάδα του Άρη ο Μανιάς, ο οποίος στο 82' έβαλε ένα μαξιλαράκι ασφαλείας στο σκορ κάνοντας το 1-3. Το παιχνίδι όμως είχε να προσφέρει πολλά ακόμα, για την ακρίβεια είχε να προσφέρει άλλα 3 γκολ. Στο 84' ο Ιντζίδις, στο 86' ο Κότσιος, και στο 90' ο Βαρέλα, ολοκλήρωσαν την ανατροπή για τον Λεβαδειακό, αφήνοντας τον Άρης στον πάτο.

Ατρόμητος - ΟΦΗ 0-0
Ο Ατρόμητος δείχνει να αρκείτε στις ισοπαλίες καθώς αυτό είναι το τρίτο διαδοχικό αποτέλεσμα με 0-0 σκορ. Από την άλλη ο ΟΦΗ μπορεί να είναι ευχαριστημένος καθώς ούτε κινδυνεύει αλλά ούτε κυνηγά κάτι.

Πανθρακικός - Πανιώνιος 4-1
Άλλο ένα παιχνίδι με πολλά γκολ ήταν αυτό που διεξήχθη στην Κομοτηνή. Ο Πανθρακικός προηγήθηκε στο 16' με τον Ιγκόρ. Στο 27' ο Πανιώνιος ξαναμπήκε στο παιχνίδι με το γκολ του Ντούνι. Στο 58' ο Ρομέου έκανε το σκορ 2-1 και από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πολύ εύκολα για τους γηπεδούχους. Στο 63' ο Χασομέρης έκανε το 3-1 και 5 λεπτά αργότερα ο Τζάνης έγραψε το τελικό 4-1.

ΠΑΟΚ - Βέροια 4-1
Ο ΠΑΟΚ μπήκε με διάθεση να κερδίσει και αυτό φάνηκε από το πρώτο κιόλας λεπτό με το γκολ του Ολίσε. Στο 5' ο Μαντούρο έκανε το 2-0 και 8 λεπτά αργότερα ο Σαλπιγκίδης τριπλασίασε τα τέρματα του «Δικεφάλου». Στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ χαλάρωσε και στο 56' ο Γκονκάλβες μείωσε σε 3-1. Την χαριστική βολή έδωσε πάλι ο Δημήτρης Σαλπιγκίδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 65'.

Ξάνθη - Ολυμπιακός 0-2
Άλλη μια νίκη για τον Ολυμπιακό με χαλαρούς ρυθμούς. Στο 24' ο Ολαϊτάν έκανε το 0-1 για τον Ολυμπιακό. Ο Ντε Γκούσμαν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 49' και η Ξάνθη έπαιζε με παίκτη λιγότερο μέχρι το 73' όπου ο Χολέμπας αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Το τελικό 0-2 έκανε ο Ιμπαγάσα στο 89'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ