powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Βροχή από γκολ στη Λεωφόρο!


Σε ένα εξαιρετικό ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 4-3 στην άδεια Λεωφόρο και εδραιώθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Με πρωταγωνιστή τον Μάρκους Μπεργκ που πέτυχε χατ τρικ, ο Παναθηναϊκός έφτασε σε νίκη επί του ΠΑΟΚ με 4-3 στην άδεια Λεωφόρο παίρνοντας έτσι ένα σημαντικό τρίποντο που τον κρατάει σε απόσταση αναπνοής από τον Ολυμπιακό και παράλληλα μεγαλώνει την απόσταση του από τον δικέφαλο του βορρά.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, είχε την κατοχή της μπάλας και έφτασε στο γκολ με τον Μπεργκ στο 27'. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του, απείλησε και έφτασε δίκαια στην ισοφάριση με πολύ όμορφο γκολ του Κλάους Αθανασιάδη στο 42ο λεπτό.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασιστικά στο δεύτερο μέρος και έκανε το 1-2 με τον Σκόνδρα στο 60'. Όμως μέσα σε 10 λεπτά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να γυρίσει το ματς με τους Καρέλη και Μπεργκ. Μάλιστα ο Σουηδός έφτασε σε χατ τρικ στο 88'. Ο Νομπόα μείωσε για τον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 4-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ