powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Εύκολα Λεβερκούζεν και Κολονία


Ένα όμορφο απόγευμα εξελίχθηκε το χθεσινό για την Λεβερκούζεν, η οποία κατάφερε να πάρει μια πολύ άνετη νίκη απέναντι στην Πάντερμπορν με 0-3. Το ίδιο ισχύει και για την Κολονία που επικράτησε με 4-2 της Άιντραχτ.


Στο πρώτο ημίχρονο η Λεβερκούζεν έδειχνε να μην βρίσκει εύκολα χώρους και δεν μπορούσε να φτάσει σε κάποιο τέρμα, μέχρι που η χρυσή αλλαγή αμυντικού, από τον τεχνικό της Λεβερκούζεν, έδωσε την λύση στου φιλοξενούμενους, αφού ο δικός μας Κυριάκος Παπαδόπουλος κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 73' δείχνοντας τον δρόμο για μια μεγάλη νίκη. Το 0-2 έκανε ο Σον στο 84' και το 0-3 πάλι ο ίδιος στο 90+3'.

Σε αντίθεση με το άλλο παιχνίδι, η Κολονία από νωρίς θέλησε να βάλει υποψηφιότητα για το τρίποντο και τα κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο. Ο Ντάιβερσον ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 28', στέλνοντας έτσι την Κολονία στο ημίχρονο με ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα έδειξαν να δυσκολεύουν, καθώς η Άιντραχτ ισοφάρισε στο 58' με τον Μέιερ. Οι γηπεδούχοι όμως ήταν πεπεισμένοι πως πρέπει να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι και έτσι έγινε. Ο Ρίσε στο 72' και ο Οσάκο στο 79' έδωσαν το πλεονέκτημα νίκης στην Κολονία, με τον Ούτζα να βάζει την σφραγίδα του στο 82' για μια μεγάλη νίκη. 

Το μόνο που κατάφερε η Άιντραχτ ήταν να μειώσει με πέναλτι στο 90+3' με τον Μέιερ και να χρεώσει με κόκκινη κάρτα τον Βίμερ στο 90+1'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ