powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Διπλά για Λυών και Λιλ!


Την πρώτη θέση κράτησε από την Παρί η Λυών, η οποία κατάφερε να σκοράρει 5 φορές απέναντι στην Μονπελιέ, με αποτέλεσμα να φτάσει σε μια πολύ εύκολη νίκη. Η Λιλ μετά από την νίκη της απέναντι στην Λυών κατάφερε να περάσει και από την έδρα της Γκινγκαμπ.


Μεγάλη νίκη με πρωταγωνιστή τον Λακαζέτ πέτυχε η Λυών απέναντι στην Μονπελίε, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι σκοράροντας από το 6ο λεπτό με τον Μπάριος, αλλά στην συνέχεια να βλέπουν μια καταιγιστική Λυών να τους «καταπίνει».

Ο Λακαζέτ έκανε το 1-1 για την ομάδα του στο 30' με πέναλτι, ενώ ο Φεκίρ έκανε την ολική ανατροπή στο 40'. Ο τελευταίος χτύπησε και στο 72' για να κάνει το 1-3, με τον Τολίσο να προσθέτει το όνομα του στην λίστα των σκόρερ στο 90+1'. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Λακαζέτ στο 90+4'.

Η Λιλ δεν έδειξε και πολλά στην Γκινγκαμπ και πήρε την νίκη με το απλό 0-1. Μια νίκη που την κρατάει στην 8η θέση και τις δίνει περιθώρια για Ευρώπη, πράγμα που μοιάζει αρκετά δύσκολο. Το γκολ για την Λιλ πέτυχε στο 51' ο Ρουξ, ο οποίος χάρισε και τους 3 βαθμούς στην ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ