powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Νίκη για Βιγιαρεάλ και Σοσιεδάδ, γκέλα για Ατλέτικο


Με το ζόρι νίκη πήρε η Σοσιεδάδ από την Εσπανιόλ, ενώ η Βιγιαρεάλ διέλυσε την Θέλτα σε ένα χορταστικό παιχνίδι. Η Ατλέτικο Με την Βαλένθια έμειναν στο 1-1 και η μάχη για την τρίτη θέση γίνεται ακόμα πιο μεγάλη.


Σε μια μονομαχία για την τρίτη θέση δεν βγήκε κανείς νικητής, αφού η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν κατάφερε να κερδίσει την Βαλένθια, με αποτέλεσμα να παραμένει στο +1 από τις νυχτερίδες. Χαμένη υπόθεση μοιάζει πλέον η δεύτερη ή η πρώτη θέση για την Ατλέτικο, καθώς έχει μείνει στο -7 από την κορυφή. Όμως, αυτό δεν την εξασφαλίζει και την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα καθώς η Βαλένθια κάνει μια φοβερή χρονιά και είναι διατιθεμένη να τα παίξει όλα για όλα.

Μπορεί η Ατλέτικο Μαδρίτης να άνοιξε το σκορ με το γκολ του Κόκε στο 33', αλλά η Βαλένθια δεν παράτησε το παιχνίδι. Οι Μαδριλένοι έδειξαν να ελέγχουν το παιχνίδι και πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ τους. Τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν ήταν το ίδιο ευνοϊκά για τους γηπεδούχους, που έδειξαν να μην πατούν καλά στον αγωνιστικό χώρο. 

Ο Σιμεόνε ένιωσε την ανάγκη να ξεσηκώσει τον κόσμο και σαν δωδέκατος παίκτης να κρατήσει την νίκη, αλλά μάταια. Ο Μουστάφι είχε άλλα σχέδια και ήταν αυτός που πλήγωσε την Ατλέτικο στο 78'. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Φουέγο αποβλήθηκε στο 90 με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ένα παιχνίδι χωρίς καθόλου ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε στο «Ανοέτα», αφού οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό κίνητρο. Το 1-0 για τους γηπεδούχους ήρθε από ένα πολύ σοβαρό λάθος του Κασίγια, ο οποίος αντί να κάνει πάσα στον συμπαίκτη του, έκανε πάσα στον Κανάλες, ο οποίος είχε όλο τον χρόνο και τον χώρο να τιμωρήσει το λάθος της Εσπανιόλ.

Τα «κίτρινα υποβρύχια» διέλυσαν την Θέλτα σε ένα παιχνίδι με πολύ θέαμα. Η Βιγιαρεάλ άνοιξε το σκορ με τον Ντος Σάντος στο 41' και στο 45+1' διπλασίασε τα τέρματα της παίρνοντας μεγάλο προβάδισμα για το δεύτερο μέρος. Η Θέλτα μείωσε στο 50' με τον Φερνάντεζ, αλλά αυτό πείσμωσε την Βιγιαρεάλ που έκανε το 3-1 με τον Βιέτο στο 73' και το 4-1 με τον Μορένο στο 84'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ