powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Mesut Ozil "Αγαπώ το να παίζω στην Αγγλία"

Στην συνέντευξη του ο Μεσούτ Οζίλ αποκαλύπτει πως αγαπά το ποδόσφαιρο στην Αγγλία και πως παρόλο που στις γιορτές είναι μέσα στην πίεση ο ίδιος απολαμβάνει την αγωνιστική περίοδο.


Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Γερμανός Διεθνής δεν κάνει διάλειμμα τον χειμώνα, αλλά ο ίδιος επιμένει ότι απολαμβάνει την έντονη εορταστική περίοδο.

Ο 25χρονος έχασε 2 αγώνες μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, λόγω τραυματισμού στον ώμο, αλλά λέει ότι η αγωνιστική περίοδος αυτή την στιγμή παραμένει ελκυστική για αυτόν.

"Φυσικά είμαι έξω από τα συνηθισμένα, διότι είχα πάντα ένα διάλειμμα το χειμώνα τα προηγούμενα χρόνια"  είπε ο παίκτης της Άρσεναλ. "Στην Πρέμιερ Λιγκ παίζεις κάθε λίγες μέρες, και δεν έχεις μια εβδομάδα ξεκούρασης".

"Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω σε αυτό το πρωτάθλημα γιατί πηγαίνεις από παιχνίδι σε παιχνίδι πολύ γρήγορα. Μπορείς να παίξεις κάθε 2 ή 3 μέρες και για εμένα είναι ευκολότερο να παίζω περισσότερα παιχνίδια από το να προπονούμε επειδή αγαπώ τις προκλήσεις και εδώ είναι υπέροχα".

"Νιώθω άνετα εδώ. Μπορείτε να δείτε στο γήπεδο, όταν παίζουμε μαζί, ότι έχουμε πολύ καλή συνεννόηση".

"Η ομάδα είναι μεγάλη και για μένα ήταν πολύ εύκολο να εγκατασταθώ εδώ, οι Γερμανοί παίκτες με βοήθησαν να προσαρμοστώ πιο γρήγορα από το να μην είχα κανέναν εδώ".

"Αλλά τελικά νιώθω ευχαριστημένος γιατί οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ φιλικοί και φιλόξενοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ