powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Με το 1 πόδι στους «8» η Μπάγερν, άτυχη η Μίλαν.

Μονότερμα έπαιζε η Μπάγερν και κατάφερε να κερδίσει με 0-2 την αντίπαλο της, ενώ η πολύ άτυχη Μίλαν, με 2 χαμένα δοκάρια, δέχτηκε το γκολ στο τέλος και ηττήθηκε με 0-1 από την Ατλέτικο.


Δύο παιχνίδια με νικητές τους φιλοξενούμενους, όπως και εχθές. Λυγίζουν στην πίεση οι ομάδες που πέρασαν δεύτερες στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπάγερν κέρδισε την Άρσεναλ με 0-2 και η Ατλέτικο επικράτησε με 0-1 μέσα στο «Σαν Σίρο» με θύμα την Μίλαν.

Άρσεναλ - Μπάγερν 0-2:
Η Άρσεναλ στην αρχή του αγώνα εμφανίστηκε πολύ δυνατή και με μεγάλη ενέργεια, πασχίζοντας να πετύχει αυτή το πρώτο γκολ. Την μεγαλύτερη ευκαιρία της την είχε στο 8' με τον Μεσούτ Εζίλ να αστοχεί σε (καθαρό) πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, καθώς ήταν πολύ άσχημα εκτελεσμένο, στέλνοντας το επάνω στον Νόιερ. Την ευκαιρία της είχε και η Μπάγερν στο 39', αφού ο Ρόμπεν ανατράπηκε στο τετ α τετ του από τον Τσέσνι με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ να δει την κόκκινη κάρτα, αλλά και πάλι το πέναλτι χάθηκε, αυτή την φορά από τον Αλάμπα που σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Φαμπιάνσκι που μπήκε ως αλλαγή.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια απλή ρουτίνα για την Μπάγερν. Η Άρσεναλ έμοιαζε με μια μικρή ομάδα που προσπαθεί να κρατήσει το θηρίο μακριά από την εστία της. Τα περιθώρια στενέψανε, η Μπάγερν γυρνούσε γύρο γύρο μέχρι που τελικά βρήκε τον στόχο προς τα δίχτυα με το εκπληκτικό σουτ του Τόνι Κρος στο 54'. Η Μπάγερν συνέχισε αλλά έχανε την μια ευκαιρία μετά την άλλη, αλλά το δεύτερο γκολ ήρθε, αν και λίγο αργά, στο 88' από τον Μίλερ. Η Μπάγερν έχει πάρει σχεδόν την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι καθώς η παράδοση λέει ότι, ομάδα που έχασε με 0-2 μέσα στην έδρα της δεν έχει γυρίσει ποτέ το αποτέλεσμα στην ρεβάνς.


Μίλαν - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1:
Ένα παιχνίδι που σίγουρα αδικεί την Μίλαν, μιας που από την αρχή του αγώνα έδειξε θάρρος, ενέργεια και πίστη, αλλά τελικά τα 2 δοκάρια από τον Κακά και τον Πόλι τους έφραξαν τον δρόμο. Φανερά καλύτερη αλλά άτυχη η Μίλαν που σίγουρα θα μπορούσε να πάρει κάτι θετικό από την αναμέτρηση.

Την παράσταση για άλλη μια φορά φέτος έκλεψε ο Ντιέγκο Κόστα που πολύ απλά έκανε την δουλειά του, την στιγμή που η ομάδα τον χρειάστηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο λοιπόν δεν άλλαξε κάτι, αλλά ο Ντιέγκο Κόστα από το πουθενά εμφανίστηκε στο 83' και με την κεφαλιά του έδωσε προβάδισμα και στον αγώνα αλλά και στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Σχόλιο: Στις λεπτομέρειες χάσαμε το ταμείο απόψε αφού ο «mpampa» πρόβλεψε το διπλό της Μπάγερν και 2-3γκολ στο παιχνίδι του Μιλάνου, το πρώτο ήρθε αλλά τα δοκάρια μας κράτησαν μακριά από το δεύτερο παιχνίδι. Αύριο πάλι με καινούριες προβλέψεις για Γιουρόπα Λιγκ.

Ο «MasterBet» δεν έχασε ακόμα την ευκαιρία να σας στείλει ταμείο αφού έπιασε το χ ημίχρονο 2 τελικό της Μπάγερν αλλά έχασε το Χ της Μίλαν. Όμως στο σύστημα που πρότεινε περιμένουμε άλλο ένα ματς το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ