powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ποντάρουμε στο ντέρμπι των «Αετών»

Μεγάλο παιχνίδι δίνει ο ΠΑΟΚ, απόψε το βράδυ στις 20:00, στην «Τούμπα», με τον μεγάλο αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, Μπενφίκα.


Ένα παιχνίδι που σίγουρα δυσκολεύει την δουλειά του ΠΑΟΚ, καθώς δεν είχε και πολύ καλή κλήρωση. Η Μπενφίκα είναι μια ομάδα που την κέρδισε ο Ολυμπιακός, αλλά ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς του αντιπάλου του στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ:
Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από δύο ήττες συνεχόμενες στο πρωτάθλημα(Αστέρα Τρίπολης, Παναθηναϊκό) που σίγουρα έχει βάλει σε σκέψεις τον κόσμο. Γενικά ένα βαρύ κλίμα, καθώς επικρατεί γκρίνια στο «στρατόπεδο» της Ελληνικής ομάδας. Οι μεταγραφές δεν έχουν αποφέρει και πολλά στην ομάδα και ο κίνδυνος για την αποχώρηση του Στέφενς είναι μεγάλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ καλό σερί εντός έδρας(4 νίκες σε 4 παιχνίδια στο πρωτάθλημα) και αυτό ίσως να είναι και το θετικό όλης αυτής της υπόθεσης.

Απουσίες (7): Τραυματίες οι Βίτορ (ΑΜ), Κατσικάς (ΜΕ), Πόζογλου (ΜΕ). Εκτός λίστας UEFA o Σπυρόπουλος (ΑΜ), ενώ επίσης δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Χούσεν (ΕΠ), Νάτχο (ΜΕ) και Μάρτενς (ΕΠ).

Πιθανή ενδεκάδα: 4-2-3-1: Γλύκος – Κατσουράνης, Τζαβέλλας, Λίνο (αριστερά), Κίτσιου (δεξιά) – Κάτσε, Μαντούρο – Λούκας, Στοχ, Βούκιτς – Αθανασιάδη.

Μπενφίκα:
Πολύ καλή χρονιά διανύει η Μπενφίκα στις εγχώριες διοργανώσεις, αφού στα 19 παιχνίδια πρωταθλήματος μετράει 14 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα. Στο κύπελλο βρίσκεται στα ημιτελικά όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Πόρτο αλλά το παιχνίδι αργεί ακόμα. Το τεράστιο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει απόψε η Μπενφίκα είναι η πολύ σημαντική απουσία του βασικού της επιθετικού, Όσκαε Γκαρντόσο, αφού μετά από τραυματισμό έχει τεθεί εκτός αποστολής.

Απουσίες (3): Παραμένουν εκτός ο στόπερ Γκαράι (ΑΜ) και ο χαφ Γκαϊτάν (ΜΕ). Πρόβλημα και ο Καρντόσο (ΕΠ).

Πιθανή ενδεκάδα: 4-3-2-1: Όμπλακ – Σιγκουέιρα (αριστερά), Ζαρντέλ, Λουϊζάο, Μάξι Περέιρα (δεξιά) – Φεϊσα, Έντζο Πέρεζ, Αμορίμ - Μάρκοβιτς, Λίμα - Ροντρίγκο.

Πρόγνωση: Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τα δεδομένα του στοιχήματος αλλά το διπλό είναι σε εξαιρετικές τιμές από τους «Bookers», άρα εμείς ποντάρουμε στο Διπλό λόγο της φόρμας της Μπενφίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ