powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Πηγαίνοντας ταμείο στις 19/2/2014....


Σήμερα το βράδυ στις 21:45 με δύο εξαιρετικούς αγώνες στο Champions League, τα ''αποδυτήρια'' δείχνουν το δρόμο προς το ταμείο. 


Στον αγώνα Αρσεναλ-Μπαγερν Μονάχου επιλέγουμε σε πρώτη ανάλυση τον ασφαλή δρόμο του over. Το over το θεωρούμε βέβαιο καθότι περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλές φάσεις στην Αγγλία σήμερα. Παίκτες της κλάσης του Ribery(αβέβαιος ακόμα) και του Robben αλλά και του Ozil και του Giroud μας κάνουν να πιστεύουμε ότι θα μπουν γκολ σημειώνοντας το over. Σε δεύτερη ανάλυση ποντάρουμε στο Χ, διότι παρά την ασυγκράτητη πορεία της ασταμάτητης Μπάγερν Μονάχου που δεν έχει αντίπαλο στη Bundesliga θεωρούμε ότι η έδρα και σκληρότητα της Άρσεναλ και γενικότερα η βαριά φανέλα της αγγλικής ομάδας θα αποτελέσουν σημαντικό παράγοντα για το αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας ενα άλλο εξαιρετικό παιχνίδι ανάμεσα σε Μίλαν και Ατλέτικο Μαδρίτης θα επιλέξουμε πάλι over, κατά κύριο λόγο για την εξαιρετική επίθεση της ισπανικής ομάδας. Ακόμα επιλέγουμε διπλό, διότι η Μίλαν δείχνει να παρουσιάζει κάμψη στο Ιταλικό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ