powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρσελόνα: Οι δηλώσεις των 2 πλευρών.

Πελεγκρίνι «δεν θα υπάρξει ειδική μεταχείριση για το παιχνίδι με την Μπαρσελόνα». Σχόλια από Πελεγκρίνι και παίκτες για το αυριανό παιχνίδι.


Πελεγκρίνι: «Θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι με τη Μπαρσελόνα με την ίδια νοοτροπία όπως και τα υπόλοιπα, δεν πρόκειται να υπάρξει… ειδική μεταχείριση.Δε θα αλλάξω τις αρχές μου σαν προπονητής, όποιος και να είναι ο αντίπαλος. Κάθε παίκτης θα πρέπει να αποδώσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, καθώς θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ ταλαντούχα ομάδα...διαβάστε περισσότερα.

Τουρέ: «Θα είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και την ποιότητα να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα, όμως γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο. Η Μπαρσελόνα είναι πολύ ισχυρή, τόσο στο τακτικό κομμάτι όσο και στο physical game, όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό...διαβάστε περισσότερα.

Νάβας: «Πρέπει να μην επιτρέψουμε στη Μπαρσελόνα να έχει την κατοχή της μπάλας, γιατί όταν την έχει, είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Χωρίς αυτήν, δε θα μπορεί να μας βλάψει. Θα αντιμετωπίσουμε το ματς όπως όλα τα υπόλοιπα, γιατί με αυτό το στυλ, το οποίο μας αρέσει, τα πηγαίνουμε καλά φέτος. Βέβαια θα είναι δύσκολο να το επιβάλλουμε στη Μπάρσα, αλλά θα δώσουμε όλο μας το είναι...διαβάστε περισσότερα.


Σίλβα: «Είναι απλά, ένα ακόμα παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε όμως τη Μπαρσελόνα, οπότε πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό αν θέλουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Δεδομένης της ικανότητάς της και της ποιότητας των παικτών της, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας, να βγούμε έξω και να κάνουμε ότι κάνουμε όλη τη σεζόν, να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο ως συνήθως...διαβάστε περισσότερα.

Πικέ: «Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, προέρχονται από νίκες και έχουν αυτοπεποίθηση. Στη Μπάρσα γίνεται εξαιρετική δουλειά και ο Μαρτίνο, έχει σαφώς μεγάλη επιρροή σε αυτό. Στα δύο τελευταία παιχνίδια παίξαμε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, είχαμε την κατοχή της μπάλας και συνεργαστήκαμε συλλογικά. Είμαστε σε φόρμα...διαβάστε περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ