powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Λίγο από Σούπερ Λιγκ

Ανασκόπηση των παιχνιδιών της Κυριακής στα "Αποδυτήρια".


Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 2-1: Άλλη μια εκτός έδρας ήττα υπέστη ο ΠΑΟΚ, αυτή την φορά μέσα στην Τρίπολη. Η ειρωνεία είναι πως δέχτηκε την ήττα με τον τρόπο που ο ίδιος κερδίζει συνήθως, δηλαδή με ανατροπή. Ο «Δικέφαλος» βρέθηκε μπροστά στο σκορ με το γκολ του Κλάους στο 60' αλλά ο Αστέρας απάντησε πολύ γρήγορα και στο 65' έφερε το παιχνίδια στα ίσα με Γκόιαν. Την χαριστική βολή έδωσε ο Χουάνμα στο 78' που έγραψε το τελικό 2-1.

Πανθρακικός - Παναθηναϊκός 0-2: Πλησιάζει στην κορυφή σιγά σιγά ο Παναθηναϊκός καθώς μετά την νίκη του με 0-2 μέσα στην Κομοτηνή έφτασε στους 46 βαθμούς και μείωσε στους 3 και στους 5 από τον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Τον λογαριασμό άνοιξε στο 26ο λεπτό, ο Καρέλης και το παιχνίδι σφράγισε ο Ατζαγκούν στο 59'.

Άρης - Βέροια 0-0: Και όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα...Ο Άρης απογοητευτικός όπως μας έχει συνηθίσει τελευταία δεν κατάφερε να πάρει νίκη ούτε στο παιχνίδι με την Βέροια. Όσο πάει και χειροτερεύει η κατάσταση και η Β' Εθνική πλησιάζει. Ένα μέτριο παιχνίδι και από τις 2 ομάδες με την Βέροια να παίρνει τον έλεγχο στο πρώτο μέρος και ο Άρης να ισορροπεί το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος. Οι 2 ομάδες πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας και πλησίασαν τον Πλατανιά που ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό, εχθές, με 4-2.

Πανιώνιος - Πας Γιάννινα 2-0: Παρένθεση ήταν τελικά η καλή εμφάνιση στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη για τον Πας που ηττήθηκε με 2-0 μέσα στον Πανιώνιο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 22' με γκολ του Κολοβού και ολοκλήρωσαν την επιτυχία τους με το γκολ του Ντιούνι στο 77'.

Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης 2-1: Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Παναιτωλικός που ναι μεν προηγήθηκε με 2-0 αλλά λίγο κόντεψε να χάσει το παιχνίδι. Το σκορ άνοιξε για τους Αιτωλούς ο Μπόγιοβιτς στο 7ο λεπτό και 6 λεπτά αργότερα ο Καμαρά έγραψε το 2-0. Το μόνο που κατάφερε να κάνει τελικά ο Απόλλωνας είναι να φτάσει το σκορ στο 2-1 με γκολ του Άμπροοζ στο 56'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ