powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Aπλά και Ελληνικά...

Ελληνική τριάδα επιλέξαμε στην εμβόλιμη αγωνιστηκή της Superleague στο σημερινό κουπόνι.

1.Λεβαδειακός(14ος) - Απόλλων Σμύρνης(16ος): Παιχνίδι ζωής και θανάτου στην Λιβαδειά με τον Απόλλωνα να βρίσκεται ήδη κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού, ενώ η Λιβαδειά είναι για 2 βαθμούς πιο πάνω. Ο Λεβαδειακός όμως είναι αυτός που μπορεί να πάρει το ματς λόγο τις ποιότητας των παικτών του αλλά και της καλύτερης κατάστασης του.

Λεβαδειακός:
Απουσίες (3): Τραυματίες οι Μαχαίρας και Μανόλο, εκτός αποστολής ο Βασιλείου.

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Πρζιρόβσκι– Μουλόπουλος, Γεωργίου, Κώτσιος, Λυκογιάννης – Κονέ, Πετράτζι – Ορτέγα, Ροτζέριο, Καπό – Μάντζιος.
Απόλλων Σμύρνης:
Απουσίες (6): Τραυματίας ο Διαμάντης, εκτός αποστολής οι Έγκον, Γκουέλα και Καμαρά, τιμωρημένοι οι Αργυρόπουλος και Δεληζήσης.

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Τζόρβας – Κανακούδης, Χατζηζήσης, Άλβαρεζ, Παντελιάδης – Κόρμπος, Τσοκάνης, Μίνγκας, Λουσέρο – Φαρινόλα, Πετρόπουλος.

Πρόγνωση:  Το παιχνίδι εύκολα η δύσκολα θα πάει στην έδρα, άρα «ΆΣΣΟΣ».


2.Αστέρας Τρίπολης(5ος) - Παναθηναϊκός(4ος): Ένα ματς με αρκετό ενδιαφέρον γιατί και οι 2 ομάδες ψάχνουν να βρουν τρόπο να σκαρφαλώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα για μια καλύτερη θέση στα πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι μετά από το κακό ξεκίνημα του έστρωσε και μετά από την προσθήκες η ομάδα είναι αρκετά ανταγωνιστική. Ο Αστέρας από την άλλη παίζει στην έδρα του και βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση καθώς προέρχεται από νίκη μέσα στην Καλλονή.

Αστέρας Τρίπολης:
Απουσίες (3): Tραυματίες οι Μπαρτολίνι και Ναβάρο, εκτός αποστολής ο Κουρμπέλης.

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3: Μπαντής – Κοντοές, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Λούι – Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο – Καράσκο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες.
Παναθηναϊκός:
Απουσίες (5): Τραυματίες οι Πράνιτς, Μέντες και Μπαϊράμι, εκτός αποστολής ο ανέτοιμος Πέτριτς, τιμωρημένος ο Ρισβάνης.

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Καπίνο – Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος – Λαγός, Αμπέιντ, Ζέκα, Ατζαγκούν (ρόμβος) – Κλωναρίδης, Μπεργκ.

Πρόγνωση: Το παιχνίδι θα μοιραστεί στην μέση και θα πάμε στην ισοπαλία, άρα «Χ».


3.ΠΑΟΚ(2ος) - ΟΦΗ(8ος): Δεν σηκώνει άλλη γκέλα για τον «Δικέφαλο» που θα προσπαθήσει να ξεχάσει το τελευταίο 2-1 μέσα στον Πλατανιά. Ο ΟΦΗ δεν κινδυνεύει και θα είναι αδιάφορος καθώς όπως δείχνει αρκείται μόνο με τις ισοπαλίες. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν έχει πολλά περιθώρια με τον Ατρόμητο να πλησιάζει και τον Ολυμπιακό να ξεμακραίνει.

ΠΑΟΚ:
Απουσίες (7): Τραυματίες οι Κατσικάς, Βίτορ και Μάρτενς, εκτός αποστολής οι Γεωργιάδης, Χακόμπο, Πόζογλου και Στοχ.

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Γλύκος – Σκόνδρας, Κατσουράνης, Τζαβέλλας, Λίνο – Λάζαρ, Κάτσε – Λούκας, Βούκιτς, Ολίσε – Αθανασιάδης.
ΟΦΗ:
Απουσίες (6): Τραυματίες οι Φραγκουλάκης, Δασκαλάκης και Λαμπρόπουλος, τιμωρημένοι οι Παπάζογλου, Ζόρο και Κάλαϊτζιτς.

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Φερνάντεζ – Μπούρμπος, Ριμπέιρο, Τριποτσέρης, Μιλιάζες – Μακρής, Βερόν – Σίσιτς, Ζε Εντουάρντο, Κουτσιανικούλης – Περογαμβράκης.

Πρόγνωση: Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει γιατί δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, με σκορ 2-0, άρα «ΆΣΣΟΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ