powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Διάκριση για Βαλβέρδε.

Κορυφαίος προπονητής στην Primera Division για τον μήνα Ιανουάριο αναδείχτηκε από την Ισπανική Λίγκα ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο πρώην προπονητής του ολυμπιακού έχει πολύ καλή πορεία με την Αθλέτικ Μπιλμπάο οδηγώντας την στην 4η θέση της βαθμολογίας σημειώνοντας μεγάλες νίκες μέσα στον Ιανουάριο εμ αποτέλεσμα να αναδειχτεί από την Ισπανική Λίγκα ως ο καλύτερος προπονητής του πρωταθλήματος.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε με  την σωστή του διαχείριση έχει καταφέρει να συλλέξει 43 βαθμούς και έχει φέρει την Μπιλμπάο, μια ανάσα από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Επίσης, ο 49χρονος Ισπανός έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του Ισπανικού Κυπέλλου, μόνο που τα σχέδια του, του τα χάλασε ο Σιμεόνε και η ομάδα του.

Τα μεγάλα αποτελέσματα μέσα στο «Σαν Μαμές» ήταν αρκετά αυτή την σεζόν, μιας που κατάφερε να πάρει βαθμούς από Βαλένθια(1-1), Βιγιαρεάλ(2-0), Μπαρσελόνα(1-0) και Ρεάλ Μαδρίτης(1-1). Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι η ομάδα του Βαλβέρδε δεν έχει ακόμα ηττηθεί μέσα στην έδρα της στο πρωτάθλημα, μετρώντας 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και 0 ήττες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ