powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Αναστασίου: "Μας αντιμετωπίζουν σαν ομάδα για υποβιβασμό"

Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στην μη ορθολογική ανάπτυξη της ομάδας τους αλλά στάθηκε και στην άσχημη αντιμετώπιση που έχει η ομάδα του από την διαιτησία.

Η απογοήτευση του τεχνικού των πρασίνων ήταν διπλή. Από την μια κακή απόδοση που είχε η ομάδα του και από την άλλη η διαιτησία του Δελφάκη που επέτρεψε στον Εργοτέλη να κάνει καθυστερήσεις.

Αναλυτικά η δηλώσεις του:

Για την απόδοση του Παναθηναϊκού και το αποτέλεσμα: "Είχαμε ένα παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην 4η μας συνάντηση για φέτος. Το τάιμινγκ του αγώνα ήταν κρίσιμο και τονίζαμε τη σημασία του αγώνα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, το ελέγχαμε και ήμασταν κυρίαρχοι. Χάσαμε την ηρεμία μας και την αυτοσυγκέντρωση μας. Δεν κινδυνέψαμε αλλά φαινόταν ότι δεν πατούσαμε καλά. Προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε στο ημίχρονο, αλλά δεχτήκαμε γκολ αμέσως μετά το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Μετά προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Κάναμε τις φάσεις ανορθόδοξα, μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε να εκβιάσουμε καταστάσεις. Για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι θα έπρεπε να είχαμε καθαρό μυαλό που δεν το είχαμε. Πετάξαμε δύο πολύτιμους βαθμούς που τη δεδομένη στιγμή ήταν κρίσιμη για εμάς. Μπορώ να πω πολλά, αλλά αυτή ήταν γενικά η εικόνα του παιχνιδιού".

Για το τελευταίο τέταρτο που δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο: "Τι να πω εγώ γι’ αυτό. Είχα πει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου μετά το ματς με τον Ολυμπιακό. Αφήστε μας να παίξουμε ποδόσφαιρο. Να το ξαναπώ; Κάποιοι μου λένε ότι δεν πρόκειται να βρεις άκρη. Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και με σφυρίγματα κάθε δευτερόλεπτο και πεσίματα για 2-3 λεπτά δεν παίζεται ποδόσφαιρο. Αν εμάς κι εσάς όλους σας ευχαριστεί και μας ευχαριστεί τότε είναι αυτό που θέλουμε και θα πρέπει να αλλάξουμε το μυαλό μας".

Αν το φροντιστήριο για τις κίτρινες κάρτες που έκανε στους ποδοσφαιριστές του πέτυχε: "Το μόνο σίγουρο είναι ότι βαθμολογικά είμαστε στην τέταρτη θέση του πίνακα. Αγωνιστικά η ομάδα έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση και την τρίτη καλύτερη άμυνα. Σε όλα τα παιχνίδια εκτός από δύο έχουμε την κατοχή. Από πλευράς απόδοσης διαιτητών, αν κοιτάξετε τα νούμερα, μας αντιμετωπίζουν σαν ομάδα για υποβιβασμό. Έχουμε κερδίσει τα λιγότερα φάουλ και έχουμε εις βάρος μας τα περισσότερα, ενώ με τις σημερινές κάρτες είμαστε όπου ο Άρης και η Βέροια. Βάσει αριθμών δεν μας σέβονται. Ο καθένας μπορεί να κρίνει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ