powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

'Εβλεπε πορνό το μοιραίο βράδυ ο Πιστόριους

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες,ο Όσκαρ Πιστόριους έβλεπε πορνό πριν διαπράξει τη δολοφονία της συντρόφου του ωστόσο υπάρχουν και άλλα νέα σημαντικά στοιχεία.

Μια πληροφορία που διαψεύδει την εικόνα του ερωτευμένου ζευγαριού όπως έβγαινε προς τα έξω γνωστοποιήθηκε μέσω εγγράφου της δικαστικής έρευνας,σύμφωνια με την οποία ο Νοτιαφρικανός παραολυμπιονίκης τη νύχτα του φόνου και ενώ η σύντροφός του βρισκόταν στο σπίτι,σέρφαρε σε ιστοσελίδες πορνό!

Αυτό το στοιχείο όμως δεν είναι το μόνο νέο στοιχείο καθώς όπως αναφέρουν άλλα έγγραφα ο Πιστόριους φορούσε τα τεχνητά του μέλη κανονικά σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει ο ίδιος.Μάλιστα αναφέρεται ότι σκότωσε την άτυχη Ρίβα Στίνκαμπ μέσα από την πόρτα του μπάνιου αφού είχαν καβγαδίσει έντονα.Επίσης ενώ ο φύλακας ασφαλείας του σπιτιού του ανησύχησε όταν ακουσε τους πυροβολισμούς,ο Πιστόριους φέρεται να τον καθησύχασε λεγοντάς του πως δε συναίβει τίποτα.

Η δίκη αρχίζει στις 3 Μαρτίου με το Νοτιοαφρικανό παραολυμπιονίκη να κατηγορείται για φόνο εκ προ μελέτης και να κινδυνεύει αν καταδικαστεί με κάθειρξη 25 ετών!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ