powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Δεν παίρνει μέρος στο επόμενο τουρνουά ο Βαβρίνκα

Απέσυρε την συμμετοχή του από το επόμενο τουρνουά ο Στάνισλας Βαβρίνκα που θέλει επιγόντος ξεκούραση.


Το νούμερο 3 στον κόσμο, Στάνισλας Βαβρίνκα, δήλωσε πως αποσύρει την συμμετοχή του από το ABN Amro World Tennis Tournament στο Rotterdam (10-16 Φεβρουαρίου), λέγοντας πως δεν είναι σε καλή κατάσταση και θέλει επειγόντως ξεκούραση, δικαιολογημένα ο Ελβετός, μιας που δεν είναι και εύκολο να κατακτήσεις ένα Γκραντ Σλαμ.

Σε περίπτωση που ο 28χρονος Ελβετός έπαιρνε μέρος στο συγκεκριμένο τουρνουά θα ήταν το νούμερο ένα του ταμπλό της διοργάνωσης, αλλά μετά την αποχώρησή του το νούμερο ένα όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Αργεντίνος, Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο. Την θέση του Βαβρίκα μετά από κλήρωση θα πάρει ο Ισθόμιν.

Ο Βαβρίνκα έχει ένα μικροτραυματισμό στο πόδι και σε δηλώσεις που έκανε τόνισε, «Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να παίξω στα επόμενα τουρνουά σε Montpellier και Rotterdam. Ελπίζω ότι θα επιστρέψω σύντομα πίσω στα courts. Ήθελα πολύ να παίξω στο Rotterdam αλλά δεν είμαι σε αρκετά καλή κατάσταση για να έχω θετικά αποτελέσματα».

Ο διευθυντής της ολλανδικής διοργάνωσης του 1,2 εκατομμυρίων ευρώ, Richard Krajicek έσπευσε να δηλώσει την δυσαρέσκεια του λέγοντας, «Σίγουρα είναι ατυχία για μας που ο Stan συμβουλεύτηκε να ξεκουραστεί κατά τη διάρκεια του δικού μας τουρνουά. Ευτυχώς έχουμε ακόμα 6 παίκτες από το Top12 στο τουρνουά και αυτό συνεχίζει να μας εγγυάται μια συναρπαστική τενιστική εβδομάδα».

Τέλος, ο Βαβρίνκα φέτος έχει κάνει πολύ μεγάλα βήματα καθώς έχει κατακτήσει ήδη 2 τρόπαια από την αρχή της χρονιάς, στο Chennai και στο Αυστραλιανό Όπεν, και συμμετείχε και στο Davis Cup την περασμένη Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ