powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Γεωργιάδης «Κυριαρχεί το ομαδικό πνεύμα»


O Γιώργος Γεωργιάδης τόνισε πως στην ομάδα κυριαρχεί το ομαδικό πνεύμα και ο ένας παίκτης παίζει για τον άλλον.



Ο Γεωργιάδης στην συνέντευξη που παραχώρησε είπε, «Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα δεν ξεκίνησε τόσο καλά. Τώρα τελευταία με την αλλαγή προπονητή δείχνουμε άλλο πρόσωπο, πιστεύω προς το καλύτερο. Εγώ πήρα δύο ευκαιρίες μετά από πολύ καιρό, προσπαθώ κάθε μέρα στην προπόνηση και όταν μου δίνετε η ευκαιρία προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό».

Για την θέση που χρησιμοποιήθηκε απέναντι στον ΠΑΣ δήλωσε, «Μου το είπε ο προπονητής, ήξερα ότι παίζουμε με παίκτη λιγότερο και ήξερα ότι έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Μου είπε θα παίξεις δεξί μπακ, φυσικά δεν είχα αντίρρηση και έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό».

Για το παιχνίδι ο μέσος του ΠΑΟΚ είπε, «Πιστεύω ότι στα τελευταία δύο-τρία ματς έχουμε περισσότερο ομαδικό πνεύμα, δηλαδή παίζει ο ένας για τον άλλον. Παλιότερα ο καθένας κοιτούσε τον ευατό και αυτό που έβγαινε προς τα έξω δεν ήταν καλό. Στα τελευταία δύο ματς ο ένας παίζει για τον άλλον και έχουμε αντιληφθεί ότι είμαστε σε μία δύσκολη κατάσταση. Αν και αυτό έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή, κάλλιο αργά παρά ποτέ».

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν ο Γιώργος τόνισε πως, «Πιστεύω ακόμη δεν έχουμε βγάλει τον καλύτερό μας ευατό, είμαστε σε άνοδο της απόδοσης μας. Όπως είπες είναι δύο πάρα πολύ κρίσιμοι μήνες. Πάμε για τον τελικό, έχουμε και τα πλέι οφ που είναι παρά πολύ δύσκολα και για να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας και καλή απόδοση».

Τέλος, για τον MVP του αγώνα τοποθετήθηκε υπέρ του Στοχ, λέγοντας, «Πιστεύω όλη η ομάδα ήταν, αλλά ο Μίρο ήταν ένα κλικ πάνω απ' όλους. Γιατί το γκολ που βάζει είναι και πολύ όμορφο και σε κρίσιμο σημείο. Εάν δεν το πετυχαίναμε σε εκείνο το σημείο δύσκολα θα γύριζε το ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ