powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Sutil: Η Sepang θα είναι σημείο αναφοράς.

O Adrian Sutil πιστεύει ότι η Sepang είναι η τέλεια πίστα για να κρίνουμε ακριβώς που η Sauber θα σταθεί στην ιεραρχία αυτή τη σεζόν.

Το Grand Prix της Μαλαισίας είναι το αγαπημένο πολλών οδηγών κυρίως για τις μεγάλες ευθείες, και τα σφιχτά συμπλέγματα στροφών. Η έντονη ζέστη και η υγρασία θα δοκιμάσει τα συστήματα των αυτοκινήτων, με τον Sutil να πιστεύει ότι η απόδοση στην Μαλαισία θα μπορούσε να καθορίσει το υπόλοιπο της σεζόν. 

«Είμαι περίεργος να οδηγήσω το αυτοκίνητο σε αυτή την πίστα, όπου η αεροδυναμική παίζει τεράστιο ρόλο. Αυτό είναι σημαντικό προκειμένου να γνωρίζουμε πού βρισκόμαστε. Αν ένα αυτοκίνητο είναι καλό στην Sepang, τότε θα είναι γρήγορα σε άλλες πίστες. Χρειάζεται πάντα εδώ καλή αεροδυναμική, κράτημα στις στροφές και υψηλή ταχύτητα για την ευθείες. Η αεροδυναμική απόδοση του αυτοκινήτου είναι το κλειδί. σε γενικές γραμμές,  ελπίδα μου είναι ότι έχουμε βελτιωθεί από αγώνα σε αγώνα. Στη Μαλαισία, ο κύριος στόχος είναι να γίνουμε καλύτεροι και να κάνουμε ένα βήμα προς τα εμπρός».

«Η Μαλαισία είναι ένα από τα πιο ωραία Grand Prix κατά τη διάρκεια της σεζόν, και, ως εκ τούτου, μια πρόκληση, λόγω της υψηλής υγρασίας. Θα πρέπει να είσαι καλά προετοιμασμένος, ειδικά στο τέλος του αγώνα, θα παρατηρήσετε τη διαφορά. Όλοι πρέπει να ξεπεράσουμε τον αγώνα, αλλά οι οδηγοί θα πρέπει να αγγίζουν τα όριά τους. Tο κομμάτι αποτελείται από πολλές γρήγορες στροφές, μεγάλες ευθείες και μερικές φουρκέτες, το οποίο είναι πολύ ενδιαφέρον κανείς να κάνει. Είμαι περίεργος να οδηγήσω το αυτοκίνητο σε αυτή την πίστα, όπου η αεροδυναμική παίζει τεράστιο ρόλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ