powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Γιουρόπα Λιγκ με μια ματιά (Βίντεο).

Δύσκολα τα πράγματα για Τότεναμ, Άγιαξ, και Λάτσιο, εύκολα για Φιορεντίνα, Γιουβέντους και Βαλένθια.

Ανζί - Γκεν 0-0:
Λευκή ισοπαλία το παιχνίδι στην Ρωσία με τις 2 ομάδες να μην μας δείχνουν κάτι το ιδιαίτερο. Τα θετικά σχόλια όμως εισέπραξε η Ανζί που αυτή την στιγμή δεν βρίσκεται σε περίοδο πρωταθλήματος αλλά κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Ντνίπρο - Τότεναμ 1-0:
Την έκπληξη έκανε η Ντνίπρο που κέρδισε την Τότεναμ με 1-0, με πέναλτι στο 81'.


Γιουβέντους - Τράμζοσπορ 2-0:
Εύκολα επικράτησε η Γιουβέντους, της Τράμζοσπορ με 2-0, που είναι και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Τροπαίου, με τα γκολ των Οσβάλντο στο 16' και Πογκμπά στο 90'+4.


Τσερνομόρετς - Λιόν 0-0:
Άλλο ένα παιχνίδι που έληξε με λευκή ισοπαλία ήταν αυτό της Τσερνομόρετς με την Λιόν. Η Λιόν είναι το φαβορί για την πρόκριση αλλά ένα γκολ των Ουκρανών στην ρεβάνς μπορεί να βάλει δύσκολα στους Γάλλους.

Έσμπιεργκ - Φιορεντίνα 1-3:
Αρχικά δυσκολεύτηκε αλλά τελικά κατάφερε να ζυγίσει και να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της η Φιορεντίνα που επικράτησε με 1-3 της Έσπιεργκ με τα γκολ των Μάτρι στο 9', Ίλιτσιτς στο 15' και Ακουιλάνι στο 37' με πέναλτι. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι παραπάνω από το να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο 10' με τον Πούπιτς.


Ντιναμό Κιέβου - Βαλένθια 0-2:
Μονότερμα έπαιζε καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα η Βαλένθια παίρνοντας τελικά την νίκη με 0-2. Η Ντιναμό ήταν αναμενόμενο να μην έχει το μυαλό της στο παιχνίδι μετά από όσα γίνονται στην Ουκρανία. Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι έγινε στην Κύπρο και η Ντιναμό δεν είχε τον κόσμο στο πλευρό της. Τα γκολ σημείωσαν οι Βάργκας στο 79' και Φρεγκουλί στο 90'(το γκολ όμως χρεώθηκε ως αυτογκόλ από την στιγμή που άλλαξε πορεία η μπάλα στο σουτ).


ΠΑΟΚ - Μπενφίκα 0-1:
Δυσκόλεψε την Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ αλλά τελικά οι Πορτογάλοι πήραν την νίκη με το οφσάιντ γκολ το Λίμα στο 59'.


Σλόβαν Λίμπερετς - Αλκμάαρ 0-1:
Η Αλκμάαρ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση κερδίζοντας με 0-1 την Σλόβαν Λίμπερετς με το γκολ του Φίρχεφερ στο 89'.


Μπέτις - Ρουμπίν Καζάν 1-1:
Η Μπέτις βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση και αυτό το έδειξε και απέναντι στην Ρουμπίν. Οι γηπεδούχοι ενώ προηγήθηκαν δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το 1-0 και τώρα είναι με την πλάτη στον τοίχο και σε αυτή την διοργάνωση. Τα γκολ πέτυχαν οι Βιλά στο 3' για την Μπέτις και Ερεμένκο με πέναλτι στο 74' για την Ρουμπίν.

Σουόνσι - Νάπολι 0-0:
Η Νάπολι αν και φαβορί της αναμέτρησης θέλησε να περιμένει την ρεβάνς στο γήπεδο της αφού δεν φάνηκε και πολύ πειστική με την εμφάνιση της. Το παιχνίδι έληξε 0-0 και πλέον αναμένουμε το παιχνίδι στην Ιταλία.

Μάριμπορ - Σεβίλλη 2-2:
Φαβορί είναι η Σεβίλλη μετά και από την ισοπαλία με 2-2 που δίνει πλεονέκτημα στην Ισπανική ομάδα. Τα γκολ για την Μάριμπορ πέτυχαν οι Ταβάρες στο 33' και Βρσιτς στο 81'. Οι σκόρερ της Σεβίλλη ήταν οι Γκαμεϊρό στο 47' και Φάσιο στο 72'.


Βικτόρια Πλζεν - Σαχτάρ Ντόνετσκ 1-1:
Το Φαβορί της αναμέτρησης, Σαχτάρ, έμεινε σε χαμηλά επίπεδα για την κλάση της αλλά πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα για αυτήν. Το γκολ της Πλζεν έβαλε ο Τετσλ στο 62' και το γκολ της Σαχτάρ έβαλε ο Λουίς Αντριάνο στο 64'.


Λάτσιο - Λουντογκόρετς 0-1:
Την ήττα με 0-1 γνώρισε η Λάτσιο που πλέον έχει πολύ δύσκολο έργο εκτός έδρας απέναντι στην Λουγντογκόρετς. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 45' ο Μπέζιακ.



Άγιαξ - Σάλτσμπουργκ 0-3:
Η εκπληκτική εμφάνιση της Σάλτσμπουργκ είναι αυτή που έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα καθώς επικράτησε με 0-3 του Άγιαξ. Τα πράγματα πλέον είναι πολύ δύσκολα για τους Ολλανδούς που σχεδόν έχουν αποκλειστεί. Τα γκολ πέτυχαν οι Σοριάνο 14' με πέναλτι και στο 35', Μανέ στο 21'.


Μακάμπι Τελ Αβίβ - Βασιλεία 0-0:
Ισοπαλία στην αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Βασιλεία σε ένα σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι. Τα πάντα θα κριθούν στην Ελβετία.

Πόρτο – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-2:
Σκούρα τα βρήκε η Πόρτο απέναντι στους Γερμανούς που έχουν πλέον το πλεονέκτημα για την πρόκριση μετά το 2-2 μέσα στην Πορτογαλία. Το παιχνίδι παραμένει ανοιχτό και η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέριες. Τα γκολ πέτυχαν για την Πόρτο οι Κουαρέσμα στο 44' και Βαρέλα στο 68'. Η Άιντραχτ απάντησε στο 72' με τον Χοσέλου και στο 77' με αυτογκόλ του Σάντρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ