powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Σήμερα επιλέγουμε «ζόρικη» τριάδα.

Πολύ δυνατές αποδόσεις που καλό θα ήταν να συνδυάζατε με σύστημα...


Τράπανι - Έμπολι: Ένα ακόμα ντέρμπι για την Β' Ιταλίας μιας που οι 2 ομάδες κυνηγούν την άνοδο. Η Τράπανι φέτος έχει δείξει σταθερότητα και βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την Έμπολι που θα κοιτάξει να μην χάσει. Οι τελευταίοι δεν έχουν πολύ καλά αποτελέσματα τελευταία και θέλουν να επανέλθουν στις νίκες αλλά τ θέμα είναι αν μπορούν απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Β' Ιταλίας.

Πρόγνωση: Το παιχνίδι θα κυλήσει ομαλά στο πρώτο ημίχρονο και θα έχουμε ισοπαλία. Στο δεύτερο πιστεύω πως η πίεση θα αυξηθεί και οι 2 ομάδες θα σκοράρουν αμφότερες. Άρα Χ ημίχρονο Χ τελικό με σκορ 1-1.


Σαουθάμπτον - Στόουκ: Δεν μασάει φέτος η Σαουθάμπτον που με την επιθετικότητα που βγάζει στα παιχνίδια της μοιάζει ασταμάτητη ακόμα και από τις μεγάλες ομάδες της Αγγλίας. Η Στόουκ εκτός έδρας δεν κάνει και πολλά αφού μένει σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς με την άμυνα να είναι το πρώτο της μέλημα.

Πρόγνωση: Σαουθάμπτον από ημίχρονο. Άρα 1 ημίχρονο 1 τελικό.


Λούγκο - Σαραγόσα: Η Λούγκο μετά την νίκη της επί της Μπαρσελόνα δείχνει να απέκτησε και πάλι ρυθμό στα εντός έδρας ματς. Στα τελευταία παιχνίδια μετρούσε αρκετές ήττες μέσα στο σπίτι της και κάπως έπρεπε να ανατρέψει την άσχημη της κατάσταση. Όμως για κακή της τύχη πέφτει επάνω στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Σεκούντα Ντιβιζιόν, την Σαραγόσα. Η τελευταία δεν θα χάσει την ευκαιρία να πάρει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πρόγνωση: Το παιχνίδι θα είναι αρκετά κλειστό και ζυγισμένο. Άρα Χ ημίχρονο Χ τελικό με σκορ 1-1.

Σχόλιο: Για βαθμολογίες και την φόρμα των ομάδων επισκεφτείτε την καρτέλα της σελίδας μας «Βαθμολογίες» ή πολύ απλά πατήστε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ