powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Δίδαξε μπάλα η Λίβερπουλ.

Φοβερό ποδόσφαιρο σήμερα το μεσημέρι από τους «κόκκινους» στο Άνφιλντ, που επικράτησαν της Άρσεναλ με 5-1 σκορ.


Η Λίβερπουλ επιβεβαιώνει τις πολύ καλές εμφανίσεις της στα ντέρμπι αφού κέρδισε και την Άρσεναλ με πολύ μεγάλο σκορ. Η δύναμη που παίρνει από τον κόσμο της είναι εκπληκτική και βγάζει ένα φανταστικό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να δίνει ευκαιρία στους αντιπάλους της να αντιδράσουν ούτε στο ελάχιστο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους που στα 55 δευτερόλεπτα είχε κάνει ήδη το 1-0, με το γκολ του Σκτρελ, με το γόνατο, μετά από πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Τζέραρντ. Στο 10' εκτελεστής του κόρνερ πάλι ο Τζέραρντ που μοιράζει άλλη μια ασίστ στον Σκτρελ που γράφει με όμορφη κεφαλιά το 2-0.

 Η Άρσεναλ ήταν απλά υπνοτισμένη και η Λίβερπουλ έκανε ότι ήθελε κάνοντας το 3-0, αυτή την φορά ο Στέρλινγκ, ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία μετά την πάσα του Σουάρες. Δεν χρειάστηκε και πολύ χρόνο να κάνει το 4-0, στο 20' λοιπόν, ο Στάριτζ μετά από μια μαγική πάσα βγήκε τετ α τετ και με ένα όμορφο πλασέ έγραψε το όνομα του στην λίστα των σκόρερ.

Από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, το ματς φάνηκε ότι θα έχει πολλά γκολ. Η Λίβερπουλ χαλάρωσε, αλλά ακόμα και που δεν πίεζε αρκετά έφτασε και σε 5ο γκολ στο 52' με δεύτερη προσπάθεια, μιας που το πρώτο του πλασέ το απέκρουσε ο Τσέσνι. Το γκολ της τιμής ήρθε για τους «κανονιέριδες» στο 69' μετά από εκτέλεση πέναλτι του Αρτέτα.

Απολαύστε τα γκολ στο βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ