powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Έπιασε την κορυφή η Ρεάλ.

Μετά την νίκη της με 4-12 επί της Βιγιαρεάλ και την ήττα της Ατλέτικο με 2-0 από την Αλμερία, η Ρεάλ Μαδρίτης έπιασε την κορυφή περιμένοντας με αγωνία τον αυριανό αγώνα της Μπαρσελόνα.

Η Ρεάλ έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας την Ατλέτικο στους 57 βαθμούς αλλά λόγο διαφοράς των γκολ η «βασίλισσα» βρίσκεται στην πρώτη θέση περιμένοντας την Μπαρσελόνα στο αυριανό παιχνίδι της μέσα στην Σεβίλη.

Οι Μαδριλένοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπέιλ που εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας της Βιγιαρεάλ και με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0 στο 7. Ο Μπενζεμά στο 25' έκανε το 2-0 για λογαριασμό της Ρεάλ και έδωσε ένα μαξιλαράκι ασφαλείας. Η Βιγιαρεάλ όμως δεν το έβαλε κάτω και με το άπιαστο γκολ του Μάριο έκανε το 2-1 στο 43'.

Οι γηπεδούχοι, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, έψαξαν το τρίτο γκολ για να καθαρίσουν το ματς και αυτό ήρθε από τον Χεσέ Ροντρίγκεθ στο 64'. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ όμως η Βιγιαρεάλ ξαναμπήκε στο παιχνίδι, δυσκολεύοντας το έργο της, στο 69' με τον Ντο Σάντος. Το παιχνίδι σφράγισε όμως, με το 2ο προσωπικό τέρμα του Μπενζεμά στο 76' γράφοντας το τελικό 4-2.

Στο παιχνίδι δεν πήρε μέρος ο τιμωρημένος Κριστιάνο Ρονάλντο και τον ρόλο του ανέλαβε εντυπωσιάζοντας για άλλη μια φορά, ο Χεσέ Ροντρίγκεθ.

Σε αντίθεση με την Ρεάλ, η Ατλέτικο «γονάτισε» μπροστά στην Αλμερία που επικράτησε με 2-0 επιμέρους σκορ. Η Ατλέτικο έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια κόπωσης και αυτό είναι που την κρατά κάθε χρόνο μακριά από την κορυφή.

Το παιχνίδι στο πρώτο είναι ισορροπημένο με τις 2 ομάδες να μην πετυχαίνουν κάποιο γκολ. Το ίδιο συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι που η Αλμερία μπήκε μπροστά στο σκορ στο 80' με τον Βέρθα. Ο ίδιος στο 86' έγραψε το τελικό 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κερδίζοντας το τερματοφύλακα Γκάμπι, ναι καλά ακούσατε, ο Γκάμπι μπήκε ως τερματοφύλακας μετά από την λανθασμένη αποβολή του Αρανθούμπια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ