powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Οι φήμες για Χαλίλοβιτς και «Μπάρσα» επιβεβαιώθηκαν

Επιβεβαιώθηκε από τον αθλητικό διευθυντή της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για της προσπάθειες της Μπαρσελόνα να κλείσει τον 17χρονο, Αλέν Χαλίλοβιτς.


Σύμφωνα με τον Αθλητικό διευθυντή της Ντιναμό η Μπαρσελόνα ενδιαφέρεται για τον 17χρονο διεθνή, στην ομάδα ανδρών, Κροάτη. Ο Αλέν παρουσιάζεται από τον τύπο ως ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής που είναι το μέλλον της Εθνικής Κροατίας.

Η Μπαρσελόνα που ψάχνει να φέρει ταλέντα, βλέποντας τον μικρό έχει μείνει ικανοποιημένη και θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της αλλά παρόλα αυτά η Ντιναμό αρνείται καθώς ούτε τα 4 εκ. ευρώ τους φαίνονται αρκετά αλλά και γιατί ο ίδιος, ο Χαλίλοβιτς, και η οικογένεια του δεν θέλουν να πάνε στην Βαρκελώνη.

Ο αθλητικός διευθυντής της Ντιναμό είπε «Η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή επειδή ούτε η Ντιναμό, ούτε η οικογένεια του Χαλίλοβιτς είναι ικανοποιημένοι από τις συνθήκες. Ωστόσο, η ιστορία δεν τελειώνει εδώ και η Μπαρτσελόνα πιέζει για την πραγματοποίηση της μεταγραφής».

Πάντως η Μπαρσελόνα δεν θα τα παρατήσει γιατί βλέπει την εξέλιξη του 17χρονου και πιστεύει πως η περίπτωση του είναι ιδιαίτερη. Οι ομάδες που προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν στο παρελθόν ήταν η Μπάγερ Μονάχου και η Ίντερ αλλά μάταια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ