powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Μακριά απο τον καλό του εαυτό ο Γιαννης !!

 Δύσκολη νίκη των Rockets επι των Bucks (101-95)..


Χωρίς να κάνει κανένα τρομερό παιχνίδι η ομάδα του Χιούστον πέρασε αλώβητη από το Bradley Center όμως ''τα χρειάστηκε'' στα τελευταία λεπτά του αγώνα καθώς χρειάστηκε να παίξουν μια πολύ δύσκολη άμυνα ώστε να εξασφαλίσουν την νίκη (101-95).

Οι ''ρουκέτες'' είχαν το προβάδισμα από την αρχή του αγώνα με κορυφαίο τον Dwight Howard (29 πόντους, 13 ριμπάουντ, 5 ασίστ) που κυριολεκτικά κυριάρχησε κάτω από τα δύο καλάθια . Καλοί ήταν επίσης ο συνήθης ''ύποπτος'' James Harden (22 πόντους, 4 κλεψίματα) ενώ πολύ καλή δουλειά έκαναν και οι Jeremy Lin (18 πόντους) με τον Patrick Beverley (15 πόντους, 3 τάπες). Επίσης είχαμε και την πολύ σημαντική επιστροφή του Τούρκου Center, Omer Asik , ο οποίος αγωνίστηκε για 11 λεπτά χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο.

Ένα απο τα χειρότερα παιχνίδια της καριέρας του πραγματοποίησε χθες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καθώς είχε μόλις 1 πόντο, 5 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 24 λεπτά συμμετοχής. Απο την ομάδα των Bucks ξεχώρισαν οι Brandon Knight (23 πόντους), Khris Middleton (20 πόντους), Nate Wolters (19 πόντους, 7 ριμπάουντ) και Zaza Pachulia ( 12 πόντους, 10 ριμπάουντ, 5 ασίστ). Απόντες για τους Bucks ήταν οι Mayo, Ilyasova, Ridnour, Delfino, Butler και Udoh με φυσικό επακόλουθο την ήττα.  

Παρακολουθείστε highlights του αγώνα στο video που ακολουθεί :






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ