powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μίλαν - απαράδεκτος ο κόσμος της Νάπολι

Διαστάσεις θριάμβου έδωσε ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν, στην νίκη της Νάπολι ενάντιας της Μίλαν με 3-1, όμως, η ομάδα ηττήθηκε από τον κόσμο της στην ανθρωπιά.


Ένα ζεστό παιχνίδι στο «Σαν Πάολο» με τους γηπεδούχους να βγαίνουν στο τέλος νικητές. Η Νάπολι φέτος δείχνει χαρακτήρα και μέχρι στιγμής τα πάει περίφημα έχοντας ως στόχο την Ευρώπη.

Μπορεί η Μίλαν να ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι πετυχαίνοντας γκολ στο 8' με τον Τάαραμπτ αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν ή να διευρύνουν το σκορ. Έτσι, η Νάπολι ξεκίνησε την ανατροπή της με το γκολ του Ινλέρ, μόλις 3 λεπτά αργότερα.

Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Ιγκουαΐν, που με δικά του τέρματα ολοκληρώθηκε η ανατροπή. Στο 56' και στο 82' λοιπόν, ο Αργεντινός στράικερ έκανε το 2-1 και το 3-1 αντίστοιχα για να χαρίσει στους οπαδούς της ομάδα του ένα πολύ όμορφο Σαββατόβραδο.

Αξίζει να πούμε όμως ότι ο κόσμος της Νάπολι δεν φέρθηκε σωστά. Η συμπεριφορά τους ως προς τον παίκτη της Μίλαν, Μάριο Μπαλοτέλι, ήταν απαράδεκτη. Με την λεκτική βία χρησιμοποιώντας ρατσιστικές εκφράσεις έκαναν τον Ιταλό επιθετικό να ξεσπάσει μέχρι και σε λυγμούς όταν βγήκε αλλαγή. Σίγουρα, ο ρατσισμός είναι ένα φαινόμενο που απασχολεί τον τελευταίο καιρό πολύ τον χώρο του ποδοσφαίρου και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Δείτε το βίντεο με τον Μάριο Μπαλοτέλι να κλαίει:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ