powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Δυνατή τετράδα από «Παντελή»

 Η τετράδα του Παντελή, που παίζει και με το ντέρμπι Σίτι - Τσέλσι.


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Under 2,5. Ο Ατρόμητος δεν έχει κερδίσει ποτέ στην Λιβαδειά και είναι εμφανώς απογοητευμένος και «κουρασμένος» από τον αποκλεισμό του κυπέλλου.Ο Λεβαδειακός θα προσπαθήσει να μαζέψει την άμυνα του και ευελπιστεί σε ένα καλό αποτέλεσμα. Το Under είναι αρκετά πιθανό,και για τους πιο τολμηρούς μπορούμε να επιλέξουμε την ισοπαλία. 

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Β΄ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β΄ Over 2,5. Η Ρεάλ θα μπει από το πρώτο λεπτό δυνατά καθώς δεν έχει περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες(5 συνεχόμενα Over στην έδρα της). Θα ανοιχτεί αρκετά και είναι αρκετά πιθανό να σκοράρει και η Μπαρτσελόνα. Θα επιλέξουμε το Over για να είμαστε πιο ασφαλής. 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΤΣΕΛΣΙ Χ. Το παιχνίδι είναι πολύ ισορροπημένο και δεν πιστεύω η Τσέλσι να βγει νικήτρια για 3η συνεχόμενη φορά απέναντι στην Σίτι. Πολύ δύσκολο να επιλέξεις σημείο καθώς και οι δυο ομάδες είναι πολύ καλές. Υπενθυμίζουμε ότι την επόμενη εβδομάδα παίζουν και οι δυο Champions League και ενδεχομένως να χουν το μυαλό τους εκεί. Εμείς θα επιλέξουμε την ισοπαλία και όποιος θέλει μας ακολουθεί. 

ΝΙΣ - ΝΑΝΤ 1. Η Νις παίζει πολύ καλά στο νέο της γήπεδο και παίρνει πολύ καλά αποτελέσματα,η Ναντ αντίθετα δεν βγάζει μάτια και δεν είναι ιδιαίτερα δυνατή εκτός έδρας. Θα πάρουμε τον ρίσκο και θα πάμε με το άσσο, καθώς το παιχνίδι μπορεί και να ρθει ισόπαλο αλλά πολύ δύσκολα διπλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ