powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Kobayashi: "Πιο αργή και από GP2 η Caterham"

Σε δηλώσεις που έκανε ο Kamui Kobayashi στο πλαίσιο των 3ων χειμερινών δοκιμών στο Bahrein και τελευταίων πριν από την έναρξη της νέας σεζόν δήλωσε ότι  με τα τωρινά δεδομένα η Caterham είναι πιο αργή από αμάξι GP2.


Ο Kobayashi τελείωσε την πρώτη από τις δύο δοκιμές στο Bahrein με χρόνο 1:39.8 ο οποίος είναι τέσσερα δέκατα πιο αργός από ένα περσινό αμάξι των GP2.

Ενώ οι άλλες ομάδες με κινητήρα Renault προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα αξιοπιστίας ο Kobayashi είναι διατεθειμένος να βοηθήσει την ομάδα για να γίνει το μονοθέσιο πιο γρήγορο.

"Δεν είμαστε σε συνθήκες αγώνα εδώ, αλλά αν ήμασταν σε συνθήκες αγώνα νομίζω ότι θα έφτανε  ένα αυτοκίνητο GP2,"  δήλωσε στους δημοσιογράφους στο Μπαχρέιν.

"Ο γύρος είναι ακόμα πιο γρήγορα στο GP2. Πρέπει να εργαστούμε, αλλά αυτή τη στιγμή, αν επρόκειτο να τρέξει αυτή την στιγμή, νομίζω ότι δεν είναι για την  Formula 1".

"Αν κοιτάξει κανείς το χρόνο γύρου, θα πρέπει να ανησυχει. Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος, αλλά πρέπει να σκεφτούμε τι μπορούμε να κάνουμε".

"Ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος, και πρέπει να σκεφτούμε σχετικά με την αξιοπιστία, αλλά και την απόδοση. Πρέπει να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε".

Σε ερώτηση για το αν ένα αργό αυτοκίνητο θα μπορούσε να πάρει βαθμούς απάντησε:

"Δεν ψάχνω για κάτι τέτοιο.Ψάχνω περισσότερο για τις δυνατότητες μας για να καλύψουμε τη διαφορά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό μέρος του γιατί είμαι εδώ".

"Δεν είμαι απλά να σκεφτόμαστε τον τερματισμό του αγώνα, φυσικά πρέπει επίσης να έχουμε καλή απόδοση".

"Φέτος είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα".

"Υπάρχει πολλή τύχη και πιθανότητες, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε λίγο εκτός ρυθμού σε σύγκριση με τις άλλες ομάδες από την πλευρά της ανάπτυξης."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ