powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Συντριβή της Σάλκε - Πήρε ότι ήθελε η Τσέλσι.


Την συντριβή γνώρισε η Σάλκε, που πληγώθηκε από την άμυνα της, ευχαριστημένη με την ισοπαλία η Τσέλσι. (Ταμείο στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ ο «MasterBet»)


Όλα δείχνουν να έχουν τελειώσει για την Σάλκε που ηττήθηκε με 1-6 από την Ρεάλ Μαδρίτης ενώ από την άλλη η Τσέλσι δείχνει να πήρε αυτό που έψαχνε καθώς ήρθε ισόπαλη με 1-1 μέσα στην Τουρκία.

Σάλκε - Ρεάλ Μαδρίτης:
Μαγική ήταν σήμερα η Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει μια επίθεση συνολικού κόστους πάνω από 200 εκ. ευρώ, καθώς έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην κακή από την μέση και κάτω Σάλκε. Οι Γερμανοί ήταν πολύ αργοί και η ταχύτατη επίθεσης της Ρεάλ μάγεψε για άλλο ένα παιχνίδι. Οι «Μαδριλένοι» πηγαίνουν πλέον στο ντέρμπι της Μαδρίτης με άγριες διαθέσεις και έχουν σκοπό να τα σαρώσουν όλα φέτος. Ο Αντσελότι παίρνει άριστα στον τρόπο στησίματος της ομάδας του, μιας που το τελευταίο καιρό φαίνεται ότι έχει βρει το σύστημα που της ταιριάζει.

Το παιχνίδι, πριν καν αρχίσει, γνωρίζαμε ότι θα έχει πολλά γκολ και μετά το τελικό 1-6 επιβεβαιωθήκαμε. Το δρόμο, για την νίκη της Ρεάλ, άνοιξε στο 13ο λεπτό ο Καρίμ Μπενζεμά που μετά από την σπόντα στην άμυνα της Σάλκε βρέθηκε τετ α τετ και εκτέλεσε. Το 0-2 ήρθε πολύ γρήγορα με τον Γκάρεθ Μπέιλ στο 21ο λεπτό μετά από ένα όμορφο σλάλομ. Η Ρεάλ έδειχνε διψασμένη να καταρρίψει την κακή της παράδοση μέσα στην Γερμανία, με τον Ρονάλντο, στο 52', να εκτελεί και να κάνει το 0-3 για τους «Μαδριλένους».

Η Σάλκε χωρίς καμία αμυντική αντίδραση δεχόταν το ένα γκολ μετά το άλλο, με τους επιθετικούς της να χάνουν αρκετές ευκαιρίες να βρουν δίχτυα, καθώς όλες τους οι προσπάθειες είτε σταματούσαν στην σοβαρή πλέον άμυνα της Ρεάλ, είτε στον Κασίγιας.

Σειρά είχε το δεύτερο γκολ του Μπενζεμά, που μετά από το τακουνάκι του Ρονάλτο πέρασε από το πλάι τον τερματοφύλακα της Σάλκε ευστόχησε. Με αυτά και αυτά φτάσαμε στο 69' και το πάρτι καλά κρατεί, και πάλι ο Μπέιλ για το 0-5. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ρονάλτο, στο 89', με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το 11ο στην διοργάνωση, περνώντας τον Ζλάταν που πριν από το παιχνίδι βρισκόταν πρώτος με 10 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πόσο καλός επιθετικός, άσχετα από το ποια είναι η ομάδα που παίζει, έδειξε ο Χούντελαρ, που σκόραρε το γκολ της τιμής για την Σάλκε στο 90'+1. Αξίζει να σημειωθεί πως ο κόσμος της Σάλκε δεν έπαψε στιγμή να είναι όρθιος και να τραγουδά.

Γαλατασαράι - Τσέλσι:
Βαρετό και ανιαρό το παιχνίδι στην Τουρκία, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν το εκτός έδρας γκολ και από εκεί και πέρα έκανε πάσα στην Γαλατά για να κάνει παιχνίδι.

Πολύ νωρίς η Τσέλσι προηγήθηκε στο σκορ, με τον Τόρες, στο 9ο λεπτό. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι απέκτησε ένα πολύ κακό ρυθμό με τις δύο ομάδες να παίζουν στο κέντρο. Στο 64' ο Σετζού έκανε τελικά την ζημιά στην Τσέλσι, που παρόλα αυτά δεν έδειξε να ενοχλείτε και ιδιαίτερα, μένοντας πίσω και περιμένοντας μια ευκαιρία να τρυπήσει στην αντεπίθεση.

Ο Μουρίνιο ακόμα και με την ισοπαλία απόψε, κατάφερε να γίνει ο μόνος προπονητής που «κοουτσάρει» Αγγλική ομάδα, που κρατάει μακριά το αρνητικό αποτέλεσμα. Η Τσελσι όμως, θα περιμένει την ρεβάνς για να προκριθεί.

Σχόλιο: Ταμείο στα παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ για τον MasterBet που μάντεψε σωστά στο under 2,5 της Τσέλσι και στο over 3.5 της Ρεάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ