powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ακολουθεί τον Μάσα ο Σμέντλεϊ.

Ο Ρομπ Σμέντλεϊ, ο μηχανικός αγώνα του Φελίπε Μάσα, θα ακολουθήσει τον Βραζιλιάνο στην Γουίλιαμς.


Ο Άγγλος, του οποίου η φωνή έχει γίνει πολύ γνωστή σε όλο τον κόσμο, λόγω της ενδοεπικοινωνίας με τον Μάσα την ώρα του αγώνα, έχει μετακομίσει στην Γουίλιαμς για να βρίσκεται για άλλη μια φορά στο πλευρό του Βραζιλιάνου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σμέντλεϊ θα μπει στην ομάδα πριν τον αγώνα στο Μπαχρέιν, τον ερχόμενο Απρίλιο.

Στην επίσημη δήλωση στην ιστοσελίδα της Γουίλιαμς αναφέρθηκε «Ο Σμέντλεϊ θα ενισχύσει την ομάδα και παράλληλα θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του μονοθέσιου στο εργοστάσιο με αποτέλεσμα να βελτιώσει την απόδοση του μονοθέσιου καθ 'όλη την σεζόν».

Ο τεχνικός διευθυντής της Γουίλιαμς, Πατ Σίμοντς, είπε «Η Γουίλιαμς υφίσταται αλλαγές και αυτές αντανακλούν στο πόσο υψηλές είναι οι φιλοδοξίες μας».

«Έχουμε μια σειρά από ανώτερους ανθρώπους που εντάχθηκαν στην ομάδα για να μας βοηθήσουν στην επίτευξη των φιλοδοξιών μας και είμαι πολύ ενθουσιασμένος να τους καλωσορίσω στην διάρκεια».

«Το 2014 μας δίνει τη μεγαλύτερη αλλαγή στους τεχνικούς κανονισμούς που έχω δει ποτέ στην καριέρα μου, και γι' αυτό θα είναι σημαντικό να δώσουμε βάθος στο ταλέντο που έχουμε ήδη εδώ, καθώς οδεύουμε προς την νέα σεζόν».

«Η Γουίλιαμς έχει πάντα υπερηφάνεια για την μηχανική της υπεροχής και αυτή η τελευταία ανακοίνωση αποτελεί μέρος της συνεχόμενης δουλειάς για να επιτύχουμε το στόχο μας, δηλαδή να επιστέψει η ομάδα στην επιτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ