powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Μίτσελ - Μόγιες (Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) 2-0

Τεράστια νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην κάκιστη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που δεν φάνηκε πουθενά σε όλο το παιχνίδι.


Τεράστιο πρόβλημα φάνηκε να έχει από την αρχή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν μπορούσε να βγει από το καβούκι της. Από την άλλη ο Ολυμπιακός βγήκε να πιέσει και να κερδίσει και αυτό έκανε. Από την αρχή η πίεση δεν σταματούσε, με αποτέλεσμα να βλέπουμε την Μάντσεστερ να γυρνάει άσκοπα την μπάλα και να χάνει ή από γλιστρήματα ή από πολύ ωραία κλεψίματα.

Γενικά, η εικόνα του Ολυμπιακού ήταν φανταστική, αλλά σε αυτό βοήθησε και η Μάντσεστερ που δεν είχε ούτε τρεξίματα, ούτε πάθος, ούτε καθαρό μυαλό αλλά ούτε και δημιουργικότητα. Μια Γιουνάιτεντ που πολύ απλά δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο με τον Μόγιες να χάνει την μπάλα.

Το παιχνίδι στην αρχή ήταν ανιαρό, από άποψη φάσεων, μέχρι που από ένα σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρίσκει στον Ντομίγκεζ, που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με το τακουνάκι. Εκεί είναι το σημείο που η Γιουνάιτεντ τα έχασε για τα καλά. Δεν μπόρεσε να απειλήσει ούτε στιγμή και πλέον ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο στα χέρια του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε από εκεί που τελείωσε, δηλαδή με 11 παίκτες να βγαίνουν στο γήπεδο και οι άλλοι 11 να είναι ακόμα στο αεροπλάνο για Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός, νωρίς νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο(55'), «σκότωσε» την Μάντσεστερ με το φοβερό γκολ του Κάμπελ, που η αλήθεια είναι ότι θύμισε λίγο Μήτρογλου.

Τέλος καλό, όλα καλά, για τον Ολυμπιακό που έχει πλέον τις πιθανότητες με το μέρος του. Τα εύσημα βέβαια αξίζει και ο Μίτσελ, που παρέταξε την ομάδα του ακριβώς όπως έπρεπε για να μπλοκάρει την Μάντσεστερ.

Περιμένουμε πλέον την ρεβάνς μέσα στην Αγγλία. Μπορεί ή όχι ο Ολυμπιακός να προκριθεί στους «8» της διοργάνωσης;

Σχόλιο: Ενώ πιστέψαμε στην Μάντσεστερ και την φανέλα της, δεν δικαιωθήκαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ