powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Αντσελότι: «Ο Ρονάλντο είναι ιδιαίτερα παρακινημένος»

Ο Κάρλο Αντσελότι  κράτησε χαμηλά τους τόνους, χωρίς να υποτιμά την Σάλκε.


Ο Προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε για την ομάδα του και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στις δηλώσεις πριν από το σημερινό παιχνίδι με την Σάλκε στην Γερμανία. Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι ο Γκάρεθ Μπέιλ θα βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα.

«Είμαι εδώ για να κάνω ότι είναι δυνατό σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτή η διοργάνωση είναι η σημαντικότερη και η δυσκολότερη στον κόσμο, γι' αυτό και χρειάζεσαι τύχη για να την κερδίσεις. Είμαστε παρακινημένοι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και η ομάδα παίζει καλά. Αυτή την στιγμή τα πράγματα πηγαίνουν καλά, αλλά όλα τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα. Δεν θέλουμε το καλό σερί μας να σταματήσει και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

«Ο Κριστιάνο είναι ιδιαίτερα παρακινημένος. Είναι έτοιμος για να παίξει και έχει προπονηθεί πολύ καλά όλη αυτή την περίοδο. Είναι αρκετά ξεκούραστος και αρκετά προπονημένος. Αυτός είναι σε άριστη σωματική και ψυχική κατάσταση αυτή τη στιγμή. Δεν θα είναι μια μάχη πρόσωπο με πρόσωπο ανάμεσα σε δύο, αλλά εμείς πρέπει να προσέξουμε τον Χούντελαρ γιατί είναι επικίνδυνος στην επίθεση».

«Οι πλάγιοι μπακ θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο, γιατί έχω ακόμα να σκεφτώ ποιος είναι ο κατάλληλος για αυτό το ματς. Από την αριστερή πλευρά σίγουρα θα είναι ή ο Κοεντράο ή ο Μαρσέλο αφού έχουν γίνει και οι δύο καλά».

«Το να φτάνεις στα ημιτελικά δεν είναι εύκολο, ακόμα λιγότερο όταν είναι για 3η συνεχόμενη φορά. Η ομάδα δούλευε καλά, αλλά κάτι πήγε στραβά. Είμαστε παρακινημένοι και πρόθυμοι να βελτιωθούμε όπως κάναμε πέρσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ