powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Πάει να γίνει Σπέσιαλ «ONE» ο Μουρίνιο

Περνάει, έστω και δύσκολα, από την Τουρκία η Τσέλσι, αναμένουμε πολλά γκολ στην Γερμανία.


Γαλατασαράι - Τσέλσι:
Ο Μουρίνιο έχει την ευκαιρία να είναι ο μόνος από την Αγγλία που θα πάρει νίκη στην φάση των «16», αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε 2-0 από τον Ολυμπιακό, η Μάντσεστερ Σίτι από την Μπαρσελόνα με 0-2 και η Άρσεναλ από την Μπάγερν με 0-2. Η Τσέλσι του Μουρίνιο έχει τις περισσότερες πιθανότητες για την νίκη αλλά η Γαλατά έχει (ουσιαστηκά) αποκλείσει την Γιουβέντους.

Πρόγνωση: Ποντάρουμε στην πιο οργανομένη Τσέλσι, άρα Διπλό.

Σάλκε - Ρεάλ Μαδρίτης:
Η κακή παράδοση μέσα στην Γερμανία δεν λέει να σπάσει για την Ρεάλ που σήμερα θα επισκεφτεί την Σάλκε για να μας αποδείξει το αντίθετο. Μεγάλο φαβορί η Ρεάλ Μαδρίτης και μεγάλη η διαφορά στην ποιότητα. Η Ρεάλ δεν είναι Μάνστεστερ για να την πατήσει. Οι «Οι Μαδριλένοι έχουν κάνει μια καλή χρονιά μέχρι τώρα και διεκδικούν όλα τα πιθανά τρόπαια. Η Σάλκε από την άλλη βρίσκεται ένα βαθμό κάτω από την Ντόρτμουντ και δύο κάτω από την Λεβερκούζεν, που βρίσκονται στην 3η και 2η θέση αντίστοιχα.

Πρόγνωση: Καλή χρονιά για τους Γερμανούς αλλά η Ρεάλ θα πασχίσει φέτος για το 10ο και θα μπει να πάρει προβάδισμα από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, άρα Διπλό και Over 3,5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ