powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Αποχωρεί ο Φερνάντο Σάντος! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)


Ο Φερνάντο Σάντος φαίνεται πως θα αποχωρήσει απο την Εθνική Ελλάδος ενώ σήμερα θα έχει επικοινωνία με την ΕΠΟ οπου θα της ανακοινώσει την αποχώρηση του για να πάει στον ΠΑΟΚ


Οι άνθρωποι της Εθνικής ομάδα περιμένουν εδώ και μέρες την απάντηση του Φερνάντο Σάντος στην πρόταση ανανέωσης αλλα η απάντηση του απο'τι φαίνεται θα είναι αρνητική. Ο Πορτογάλος τεχνικός σύμφωνα με πληροφορίες έχει δεχτεί πρόταση απο τον ΠΑΟΚ ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ για 5 χρόνια, χρήματα που δεν μπορεί να προσφέρει η Εθνική ομάδα.

Στην κλήρωση για το Euro 2016 o Φερνάντο Σάντος αποκάλυψε στον Γιώργο Σαρρή τις προθέσεις του. Στην ΕΠΟ έχουν κάτι τα πάντα για να τον κρατήσουν στον πάγκο της Εθνικής αλλα δεν μπορούν να συναγωνιστούν έναν σύλλογο.

Την Πέμπτη αναμένεται να γίνει και Δ.Σ. οπου θα επικυρωθεί και η αποχώρηση του Σάντος ενώ θα ακουστούν και ονόματα των πιθανών αντικαταστατών του στον πάγκο της Εθνικής. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του blog μας (Apodutiria.blogspot.gr) πιθανοί αντικαταστάτες είναι οι Σάκης Τσιώλης και Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ