powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Η τιμωρία του Στέρλινγκ.


Δεν ωφελήθηκε και πολύ από αυτά που είπε ο Ντόναλντ Στέρλινγκ και η τιμωρία του για την ρατσιστική του συμπεριφορά τιμωρήθηκε παραδειγματικά.


Η ρατσιστική συνομιλία που είχε ο πρόεδρος των L.A Clippers Ντόναλντ Στέρλινγκ με τη σύντροφο του, που βγήκε στο φως της δημοσιότητας και συντάραξε το NBA είχε ως αποτέλεσμα ο κομισάριος της λίγκας Άνταμ Σίλβερ να τον αποβάλει διά βίου από το χώρο του μπάσκετ και να του επιβάλει πρόστιμο 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Στέρλινγκ δεν θα μπορεί να παραστεί σε κανένα αγώνα, ούτε προπόνηση και δεν θα μπορεί να συμμετέχει σε κάποια διαπραγμάτευση ή επειχηρηματική κίνηση που έχει να κάνει με την ομάδα. Ο Σίλβερ τόνισε πως θα κάνει τα πάντα για να αναγκαστεί να πουλήσει τους Κλίπερς ο Στέρλινγκ, αυτό θα αναγκαστεί να το κάνει ο ιδιοκτήτης των Κλίπερς εάν τα 3/4 των ομάδων της λίγκας ψηφίσουν υπέρ της αποχώρησης του.

Αυτό θα συμβεί σίγουρα καθώς και οι 29 ομάδες έχουν ήδη στηρίξει δημόσια την απόφαση του κομισάριου και του συμβουλίου της λίγκας, και έτσι μετά τις τελευταίες διαδικασίες ο Ντόναλντ Στέρλινγκ θα αναγκαστεί να πουλήσει τους Κλίπερς και να μην ασχοληθεί ξανά με το μπάσκετ καθώς τα ρατσιστικά του πιστεύω που αποκαλύφθηκαν από τη συνομιλία δεν συμφωνούν με την ισότητα όλων των ανθρώπων που προασπίζει το NBA.

Από τον αρθρογράφο μας, Αποστόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ