powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Προβλήματα από τον πρώτο αγώνα.


Ο Παναθηναϊκός πήγε στο περιστέρι με ψυχολογία, μιας που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά έπεσε επάνω σε έναν πολύ καλά οργανωμένο Ατρόμητο.



Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι, αλλά τα προβλήματα άρχισαν στο 30' με την αναγκαστική αλλαγή του Αμπέιντ, τον κορυφαίο, μέχρι εκείνη την στιγμή, παίκτη των πρασίνων. Η αλήθεια είναι πως κρατούσε την τύχη στα χέρια του, αλλά 2 φορές δέχτηκε το στοπ από τον πορτιέρο του Ατρομήτου σε 2 πολύ κλασικές ευκαιρίες για γκολ.

Το σκορ για τους Φιλοξενούμενος πέτυχε στο 18΄ο Αμπέιντ και έδωσε ψυχολογική ώθηση στους συμπαίκτες του. Η αναγκαστική αλλαγή, όμως, του τελευταίου, στοίχισε στον Παναθηναϊκό που υστέρησε στο επιθετικό κομμάτι. Ο Ατρόμητος από μια στημένη φάση στο 56', με τον Ταυλαρίδη να σηκώνετε πιο ψηλά από όλους, κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και λίγο έλειψε να γυρίσει το παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες αλλά μπορούν να φύγουν ευχαριστημένες από την αναμέτρηση καθώς πολύ πιθανό ήταν κάποια να αποχωρήσει ηττημένη. Πλέον οι δύο ομάδες έχουν 3 βαθμούς και περιμένουν τον ΠΑΟΚ που υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα σε λίγα λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ