powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Σαν να μην υπήρχε ποτέ η πρώτη αγωνιστική!


Ούτε ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, αφού έμεινε και αυτός ισόπαλος στο 1-1, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες.



Σαστισμένος στην αρχή ο ΠΑΟΚ, δέχθηκε ένα φθηνό γκολ από μπέρδεμα στην άμυνα, που τον έβαλε στο κυνήγι της ανατροπής για να μπορεί να ελπίσει. Μεγάλη η απογοήτευση για τον κόσμο του ΠΑΟΚ αυτή η ισοπαλία η οποία δεν δίνει το κατάλληλο ψυχολογικό αλλά και βαθμολογικό πλεονέκτημα για την συνέχεια.

Ο Αστέρας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι πετυχαίνοντας αυτό που ήθελε, το γκολ, στο 12ο λεπτό του αγώνα. Εκεί ο ΠΑΟΚ έπρεπε να βρει λύσεις, αλλά στο πρώτο μέρος πάλευε μάταια. Στο δεύτερο ημίχρονο ο «δικέφαλος» έδειξε μια πολύ καλύτερη εικόνα δημιουργώντας συνεχώς ευκαιρίες. Ο Νάτχο ήταν αυτός που έκανε την εξαιρετική πάσα στον Στοχ για να κάνει το 1-1 στο 59'.

Όλα αυτά, όμως, δεν έφτανα για να πάρει ο ΠΑΟΚ αυτό που ήθελε από το παιχνίδι. Έτσι ο Αστέρας με την βοήθεια της τύχης, αλλά και με την καλή αμυντική λειτουργία του κατάφερε να λυγίσει την πίεση του ΠΑΟΚ και να πάρει τον υπερπολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας. Η κατάταξη της βαθμολογίας παραμένει έως έχει καθώς όλες οι ομάδες ήρθαν ισόπαλες. Από 3 βαθμούς για ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Παναθηναϊκό και 1 για τον Αστέρα Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ