powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ξεκίνημα για τα πλέι οφ!


Σήμερα το απόγευμα αρχίζουν τα πλέι οφ της Super League που θα κρίνουν ποιος θα πάρει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για τη νέα σεζόν.

Για 7η συνεχόμενη σεζόν θα διεξαχθούν τα ελληνικά πλέι οφ τα οποία ξεκινούν σήμερα με τους αγώνες Ατρόμητος-Παναθηναϊκός και Π.Α.Ο.Κ-Αστέρας Τρίπολης. Ιδιαίτερα αμφίρροπα παιχνίδια προβλέπονται, με τον υπέρτατο στόχο για όλους να είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης και η έξοδος στον τρίτο προκριματικό γύρο του Chapions League.

Με σύμμαχο τον κόσμο του και το απόρθητο της έδρας του, ο Ατρόμητος ελπίζει ότι θα μπει με το δεξί σε αυτή τη μίνι διοργάνωση με τον πρώτο αγώνα να είναι πάντοτε καθοριστικός. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου μετράει 12 νίκες και 5 ισοπαλίες στο Περιστέρι και ελπίζει να διατηρήσει το θετικό σερί. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός, με την ψυχολογία στα ύψη μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, θέλει επίσης να ξεκινήσει με νίκη στη διοργάνωση και να ολοκληρώσει επιτυχημένα την φανταστική σεζόν που έχει κάνει μέχρι τώρα.

Στο γήπεδο της Τούμπας, με το κλίμα να είναι εξαιρετικά βαρύ μετά την συντριπτική ήττα στον τελικό του κυπέλλου, ο Π.Α.Ο.Κ θέλει να αντιστρέψει την αρνητική κατάσταση που επικρατεί και να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν. Από την αποστολή του δικεφάλου αποκλείστηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, που βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο Αστέρας Τρίπολης, που μπαίνει ως αουτσάιντερ στα φετινά πλέι οφ, ευελπιστεί να εκμεταλλευτεί την απογοήτευση του Π.Α.Ο.Κ και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει ελπίδες για μια επιτυχία στα πλέι οφ.

Αναλυτικά η βαθμολογία και το πρόγραμμα των πλέι οφ:

1. Π.Α.Ο.Κ 2
2. Ατρόμητος 2
3. Παναθηναϊκός 2
4. Αστέρας Τρίπολης 0

1η αγωνιστική - (30 Απριλίου)
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 17.00
Π.Α.Ο.Κ-Αστέρας Τρίπολης 19.15

2η αγωνιστική - (4 Μαΐου)
Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 17.00
Παναθηναϊκός-Π.Α.Ο.Κ 19.15

3η αγωνιστική - (7 Μαΐου)
Π.Α.Ο.Κ-Ατρόμητος 17.00
Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 19.15

4η αγωνιστική - (11 Μαΐου)
Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 17.00
Ατρόμητος-Π.Α.Ο.Κ 19.15

5η αγωνιστική -(14 Μαΐου)
Αστέρας Τρίπολης-Π.Α.Ο.Κ 17.00
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 19.15

6η αγωνιστική – (17 Μαΐου)
Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 19.15
Π.Α.Ο.Κ-Παναθηναϊκός 19.15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ