powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ταμείο με (Over)άκια στα "Αποδυτήρια".

Πλήρωσαν τα Over 2,5 που προτείναμε. Διπλό ταμείο σήμερα!!! (Αποτελέσματα όλων των αγώνων)

Πολλά γκολ περιμέναμε στις ρεβάνς των παιχνιδιών του Γιουρόπα Λιγκ και πολλά είδαμε. Πρώτη και καλύτερη η Νάπολι με το 3-1 πήρε το εισιτήριο για για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Η Σαχτάρ με την Πιλζέν έληξε 1-2 με την τελευταία να περνάει στην επόμενη φάση. Τέλος, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 3-0 μέσα στην Λισαβόνα, με την Μπενφίκα να είναι αυτή που πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση.

Νάπολι - Σουόνσι 3-1:
(Διαβάστε το συγκεκριμένο άρθρο πατώντας ΕΔΩ)

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Πιλζέν 1-2:
Μετά το 1-1 στο πρώτο παιχνίδι, η Σαχτάρ ήταν το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά η Πιλζέν έκανε την έκπληξη κερδίζοντας την με 1-2 στο δεύτερο παιχνίδι τους. Τα γκολ για την Πιλζέν πέτυχαν οι Κολάρ στο 29' και Πετρζίλα στο 33'. Η Σαχτάρ μείωσε στο 88' με τον Λουίς Αντριάνο αλλά μέχρι εκεί.

Μπενφίκα - ΠΑΟΚ 3-0:
Το σκορ μπορεί να αδικεί λίγο τον ΠΑΟΚ γιατί η εικόνα του δεν ήταν και τόσο άσχημη καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα. Το λάθος του Κατσουράνη, να ανατρέψει τον αντίπαλο του ενώ ο ίδιος ήταν τελευταίος παίκτης, ήταν αυτό που στοίχισε στον ΠΑΟΚ. Μετά την κόκκινη κάρτα ήρθε το γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαϊτάν στο 70'. Το πέναλτι που έκανε ο, κακός απόψε, Μαντούρο, τελείωσε πρόωρα την υπόθεση πρόκριση. Ο Λίμα απέναντι από τον Γλύκο και 2-0 στο 78'. Μόλις 1 λεπτό αργότερα ήρθε και το τελικό 3-0 με το γκολ του Μάρκοβιτς.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια:
Ρουμπίν Καζάν - Μπέτις 0-2
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Πόρτο 3-3
Βασιλεία - Μακάμπι Τελ Αβίβ 3-0
Λουντογκόρετς - Λάτσιο 3-3
Σάλτσμπουργκ - Άγιαξ 3-1
Σεβίλλη - Μάριμπορ 2-1
Αλκμάαρ - Λίμπερετς 1-1
Βαλένθια - Ντιναμό Κιέβου 0-0
Γκενκ - Ανζί 0-2
Λιόν - Τσερνόμορετς 1-0
Τοτεναμ - Ντιέπρ 3-1
Τράμπζοσπορ - Γιουβέντους 0-2
Φιορεντίνα - Έσμπιεργκ 1-1
(Με έντονα γράμματα είναι οι ομάδες που προκρίθηκαν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ