powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ricciardo: "Έχουμε πίστη για την συνέχεια"

Ο Daniel Ricciardo φαίνεται να είναι σίγουρος για την πρόοδο που έχει κάνει η Red Bull παρά τους 39 γύρους την προτελευταία μέρα του με το μονοθέσιο πριν το Γκραν Πρι της Αυστραλίας.

Η Red Bull έχει 3 μέρες ελεύθερων δοκιμών για να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η RB10 πριν από την έναρξη της σεζόν αλλά την Πέμπτη αντιμετώπισε καινούρια προβλήματα πράγμα που δυσκόλεψε την δουλεία τους στο να κάνουν το αυτοκίνητο αξιόπιστο. Παρά την έλλειψη χιλιομέτρων ο Daniel Ricciardo δήλωσε ότι η ομάδα εξακολουθεί να αισθάνεται ότι έχει γίνει πρόοδος.

«Τόσο με τους χρόνους και τους γύρους που πραγματοποιούμε στην πίστα, όσο και μέσα στα Pit ξέρουμε ακριβώς σε πιο σημείο βρισκόμαστε και τι απόδοση βάζουμε στο αυτοκίνητο. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να είμαστε μαζί με τους πρωτοπόρους. Σίγουρα αυτό δεν θα συμβεί στην Μελβούρνη».

«Η Mercedes είναι σταθερά μπροστά όσο για το υπόλοιπο κομμάτι είναι άγνωστο. Νομίζω ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στις δυνάμεις μας και να πάρουμε όσο περισσότερους γύρους μπορούμε. Το πρωί τα πράγματα ήταν καλύτερα και κάναμε πρόοδο τόσο στο να κάνουμε γύρους στην πίστα όσο και στο όλο πακέτο που δούλευε καλύτερα. Στη συνέχεια ακολουθήσαμε κάποια προβλήματα αλλά η παρουσία στην πίστα ήταν πραγματικά από τα πιο θετικά πράγματα που έχουμε κάνει. Οι γύροι δεν είναι αρκετοί αλλά τουλάχιστον κινούμαστε προς την σωστή κατεύθυνση».

«Πραγματικά αυτό δεν είναι από τα κύρια προβλήματα. Διορθώνουμε ένα πρόβλημα, αλλά ένα άλλο εμφανίζεται. Με τον τρόπο που λειτουργεί, πρέπει το ένα να δένει πάνω στο άλλο και αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί τότε χάνεται η σειρά. Υπάρχουν λίγα πράγματα να κάνουμε ακόμα, αλλά υπάρχουν πολλά πλαίσια για να τσεκάρουμε και σιγά σιγά αυτό, καθυστερεί τα υπόλοιπα».

Η Renault έφερε μια ενημερωμένη μονάδα στην τελική δοκιμή που επέτρεψε στις ομάδες να λειτουργήσουν τον κινητήρα σε πλήρη ισχύ. Ο Ricciardo είπε ότι η διαφορά ήταν αξιοσημείωτη.

«Από άποψη ισχύος, έχουμε κάνει σίγουρα ένα βήμα προς τα εμπρός όταν οδήγησα σήμερα το πρωί. Αντιμετωπίσαμε άλλα προβλήματα το απόγευμα, αλλά σήμερα το πρωί το αυτοκίνητο ήταν σε καλύτερη κατάσταση όταν το οδήγησα. Αν μπορούμε να εργαστούμε σε αυτό για τις επόμενες μέρες θα είναι μια μεγάλη βοήθεια για τον πρώτο αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ