powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Αφιερώματα | Β' Εθνική


Χαμός έγινε στο φινάλε της Football League με τον Παναιγιάλειο να χάνει την ευκαιρία να μπει στα πλέι οφ την τελευταία στιγμή.



Συγκλονιστικό φινάλε στη Β εθνική με τον Παναιγιάλειο να αυτοκτονεί χάνοντας την είσοδο στα πλέι οφ στην ισοβαθμία από τον Ηρακλή Ψαχνών, αφού έφερε ισοπαλία με την αδιάφορη Επισκοπή στο νότιο όμιλο. Στο βόρειο ο Ηρακλής εξασφάλισε την είσοδο του στα πλέι οφ.

Η τελευταία αγωνιστική στο βορρά είχε τα εξής αποτελέσματα Αιγινιακός-Καβάλα 5-0, Απόλλων Καλαμαριάς-Εθνικός Γαζ. 1-3, Βατανιακός-Δόξα Δράμας 2-3, Κέρκυρα-Πιερικός 1-0, Αναγ.Γιαννιτσών-Τύρναβος 0-2, Νίκη Βόλου-Αναγ.Καρδίτσας 1-0 και Ηρακλής-Ζάκυνθος 2-1.

Στο νότο Καλλιθέα-Χανιά 0-0, Παναιγιάλειος-Επισκοπή 1-1, Αστέρας Μαγ..-Φωκικός 3-2, Πανηλειακός-Αχαρναικός 2-1, Γλυφάδα-Παναχαική 0-1, Βύζας Μεγ.-Ολυμπιακός Βόλου 0-8, Φωστήρας-Ηρακλής Ψαχνών 1-0.

Από το βόρειο στα πλέι οφ μπήκαν Κέρκυρα,Νίκη Βόλου,Αιγινιακός και Ηρακλής ενώ υποβιβάστηκαν στη Γ Εθνική ο Βατανιακός, η Καβάλα και τα Γιαννιτσά. Από το νότιο στα πλέι οφ μπήκαν Ολυμπιακός Β., Χανιά, Φωστήρας και Ηρακλής Ψαχνών, ενώ υποβιβάστηκαν Αστέρας Μαγούλας, Γλυφάδα και Βύζας Μεγάρων.

Στα πλέι οφ θα γίνει ένα νέο μίνι πρωτάθλημα 14 αγωνιστικών που θα συμμετέχουν και οι 8 ομάδες (4 πρώτοι από το βόρειο και 4 πρώτοι από το νότιο όμιλο) από το οποίο οι 2 πρώτοι θα ανέβουν στη SuperLeague και ο τρίτος θα παίξει μπαράζ ανόδου με το 16 της Σούπερλιγκ.

Ιδού η βαθμολογία με την οποία οι ομάδες ξεκινούν στα πλέι οφ από την Τετάρτη 9 Απριλίου:

ΚΕΡΚΥΡΑ 6, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 6, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2, ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 1, ΧΑΝΙΑ 1, ΦΩΣΤΗΡΑΣ 1, ΗΡΑΚΛΗΣ 0 και ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 0.

Από τον φίλο και αρθρογράφος μας Αποστόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ