powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΒΑΡΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ''ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ''

Ο Παναθηναϊκός διέλυσε ποδοσφαιρικά τον Ολυμπιακό την Κυριακή 2/2 μέσα στο κατάμεστο γήπεδο Καραϊσκάκης.
 
Το βαρύ σκορ 0-3 αποτελεί ένα μεγάλο ψυχολογικό χαστούκι στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Τα γκολ σημειώθηκαν από τους Pranjic, Berg και Abeid. Ο Ολυμπιακός που ήταν πολύ χειρότερος στον αγωνιστικό χώρο αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι που ανάλαβε ο Dominguez.

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν από φιλάθλους του γηπεδούχου είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Γιάννη Αναστασίου, όταν ένα μπουκάλι τον πέτυχε στο πρόσωπο και ο προπονητής του ΠΑΟ βρέθηκε για λίγο στο γρασίδι. Αξιοσημείωτη η κίνηση του Μίτσελ,ο οποίος έσπευσε στον πράσινο πάγκο για να βοηθήσει τον συνάδελφό του. Φυσικά αυτού του είδους οπαδικές αντιδράσεις καταδικάζονται από το φιλοθεάμον κοινό.

Παρά το γεγονός ότι το πρωτάθλημα ανήκει στα ερυθρόλευκα χέρια, μετά από αυτή την ήττα σοκ, έχει επικρατήσει προβληματισμός. Οι Πειραιώτες στηρίζουν τον Μίτσελ, παρά τις κάποιες αποδοκιμασίες ορισμένων θυμωμένων φιλάθλων. Αυτή η ομάδα όμως δεν είχε καμιά σχέση με την ομάδα που πήρε πανάξια τη νίκη από την M. United με 2-0 στο ίδιο γήπεδο πριν λίγες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ