powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Grosjean : Άσχημη κατάσταση

Ο Romain Grosjean παραδέχτηκε ότι η Lotus θα πάει στην Μελβούρνη με περισσότερα προβλήματα απ' ότι λύσεις μετά το τέλος των χειμερινών δοκιμών, με την ομάδα να μην έχει ολοκληρώσει προσομοίωση αγώνα.

Ο Grosjean ολοκλήρωσε τις δοκιμές της Κυριακής μόλις με 30 γύρους λόγω προβλημάτων που αντιμετώπισε με τον κινητήρα, όπου ολοκληρώνει τις χειμερινές δοκιμές με απογοητευτικό τρόπο για την Lotus. Πέρα από τα γνωστά προβλήματα με τον κινητήρα της Renault, ο Grosjean παραδέχτηκε πως η Lotus έχει και άλλα προβλήματα που αφορούν το αυτοκίνητο.

«Κάναμε ότι μπορούσαμε με την λειτουργία του κινητήρα που μπορέσαμε να πάρουμε. Κάθε φορά που σταματούσαμε προσπαθούσαμε να βελτιωθούμε. Υπάρχουν πράγματα που πήγαν προς την σωστή κατεύθυνση, τα οποία ήταν πολύ ωραία. Είναι πιο περίπλοκα απ' ότι όλοι νόμιζαν με την μονάδα ισχύος. Υπάρχει πολύ δουλειά από την πλευρά μας και πολύ δουλειά από την πλευρά της Renault ακόμα».

Η Lotus εν' όψη Μελβούρνης έχει περιορισμένα χιλιόμετρα στις χειμερινές δοκιμές με τον Grosjean να ομολογεί πως η ολοκλήρωση προσομοίωσης αγώνα θα είναι όταν σβήσουν τα φώτα στο Albert Park.

«Μπορούμε να κάνουμε κάποια ξεκινήματα (δοκιμές Αυστραλίας), μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα με τα καύσιμα, αλλά δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε προσομοίωση αγώνα. Έτσι θα υπάρξουν πολλά πράγματα να κάνουμε, και δεν θα ήταν ωραία να αλλάξουμε όλα τα κουμπιά από το τιμόνι. Αλλά αυτή είναι η κατάσταση που αντιμετωπίζουμε και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να δούμε πως θα είναι ο αγώνας 300 χιλιομέτρων με 100 λίτρα καυσίμων».

Ο Grosjean επιμένει ότι είναι αισιόδοξος παρά την ελαφρώς βελτιωμένη κατάσταση των ομάδων με κινητήρα Renault στη δεύτερη δοκιμή στο Bahrein.

«Δεν είμαστε σε μια ωραία κατάσταση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ανακάμψουμε. Υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που προσπαθώ να λύσω στο αυτοκίνητό μου και με την χαρτογράφηση μου. Πρέπει να έχουμε καλές συζητήσεις με τη Renault για να δούμε πώς μπορούμε  να λειτουργούμε καλύτερα μαζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ