powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Hamilton: Είμαι εξοπλισμένος με τα εργαλεία που χρειάζομαι για να επιτύχω.

Ο Lewis Hamilton πιστεύει πως φέτος η Mercedes θα δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες, και περιμένει νίκη στον πρώτο αγώνα της σεζόν.

Η Mercedes ξεχώρισε στις χειμερινές δοκιμές κάνοντας τους περισσότερους γύρους και έχοντας πολύ καλό ρυθμό στην πίστα. Ο Hamilton διανύει τον δεύτερο χρόνο στην Mercedes και πιστεύει πως φέτος η ομάδα είναι έτοιμη να δείξει τι είναι ικανή να κάνει.

«Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι και μπορούμε να πάρουμε την νίκη στην Μελβούρνη, καθώς είμαι πιο ανεβασμένος από ποτέ. Με όλες τις αλλαγές μέσα στον αθλητισμό και την σκληρή δουλεία που είναι σε εξέλιξη μέσα στην ομάδα, πιστεύω ότι αυτή είναι η χρονιά για να δείξουμε πραγματικά για τι είμαστε ικανοί. Αυτό δεν πρόκειται να πάρει τίποτα από την πλευρά μας, η οποία θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει, όπως πάντα, αλλά νιώθω να είμαι εξοπλισμένος με τα απαραίτητα εργαλεία (σ.σ μονοθέσιο) που χρειάζομαι για να επιτύχω, δεν μπορώ να περιμένω για το ξεκίνημα».

Το αφεντικό της Mercedes Toto  Wolff είπε ότι η ομάδα ανυπομονεί να βγει στην πίστα στην Αυστραλία.

«Βρισκόμαστε σήμερα αντιμέτωποι με το απόλυτο έλεγχο της πραγματικότητας στον πρώτο αγώνα της νέας εποχής για την Formula One. Μέσα στην ομάδα δεν υπάρχουν νεύρα. Είναι μια αίσθηση ανακούφισης που καταφέραμε και βγάλαμε το αυτοκίνητό μας σε συνθήκες αγώνα. Όλοι τώρα θέλουμε να βγούμε στην πίστα και να δούμε που βρισκόμαστε. Οι προσδοκίες είναι υψηλές τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά». 

«Παρά το γεγονός ότι δεν είμαστε εκεί που θέλουμε από πλευράς ολοκληρωμένου πακέτου, είμαι αισιόδοξος ότι αυτά που έχουμε κάνει είναι δυνατόν να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος. Πιστεύω ότι θα υπάρχει μια ευχαρίστηση με τον αυτοκίνητο  από τους φιλάθλους: ο θόρυβος, η ταχύτητα και οι χρόνοι των γύρων. Αυτό είναι τεχνολογία αιχμής- και αυτό είναι ακριβώς τι σημαίνει Formula 1».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ