powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Wolff: Πρωτοφανής ανάκαμψη της Red Bull.

O Toto Wolff πιστεύει ότι η ανάκαμψη της Red Bull στο Αυστραλιανό Grand Prix ήταν πρωτοφανής, και δικαίωσε την επιθυμία του να δείξει την δυναμική της Mercedes στις χειμερινές δοκιμές.


Αν και ο Rosberg είχε μια άνετη νίκη στην Αυστραλία, η Red Bull απέδειξε ότι έχει ένα πολύ δυνατό μονοθέσιο, με τον Ricciardo να τερματίζει δεύτερος. Ο Wolff επιμένει ότι κανένας στην ομάδα δεν πιστεύει ότι έχει πλεονέκτημα έναντι των άλλων ομάδων ενώ πιστεύει ότι ο ρυθμός που είχε ο Ricciardo ήταν πιο κοντά από ότι πίστευαν πολλοί.

«Αν κοιτάξετε μερικές από τις ομάδες και την καμπύλη ανάπτυξής τους, θα δείτε ότι η ανάπτυξη της Red Bull ήταν εντυπωσιακή. Σε μια κανονική περίοδο θα έχουν περίπου δύο δευτερόλεπτα της καμπύλης ανάπτυξης από την αρχή μέχρι το τέλος της σεζόν. Έτσι, με αυτά τα νέα αυτοκίνητα η καμπύλη της ανάπτυξης πρόκειται να είναι ακόμη πιο απότομη».

«Αν κοιτάξετε τον ρυθμό που είχε ο Valtteri πριν χτυπήσει στον τοίχο και μετά από το ατύχημα τον ρυθμό που είχε, θα ήθελα να πω ότι αν είχαν έναν φυσιολογικό αγώνα και είχαν προκριθεί καλύτερα στις κατατακτήριες δοκιμές τότε κατά πάσα πιθανότητα θα είχαν καταλήξει στο βάθρο. Είμαι σίγουρος ότι θα είχαν καταλήξει στο βάθρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ