powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Φαν Πέρσι - Ολυμπιακός 3-0!


Τεράστια ανατροπή έκανε η Γιουνάιτεντ επί του Ολυμπιακού, αφήνοντας την φανέλα της να μιλήσει.


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ολυμπιακός 3-0:
Από την αρχή η Μάντσεστερ έδειξε τις διαθέσεις τις, με το Ολυμπιακό αρχικά να αμύνεται, αλλά να είναι πολύ δυνατός στις αντεπιθέσεις. Με αυτό τον τρόπο και την μεγαλειώδη εμφάνιση του Γκιξ, η Μάντσεστερ κέρδισε ένα πέναλτι. Βέβαια, κακώς διαμαρτύρονται οι φίλοι του Ολυμπιακού, μιας που ο Ολλανδός στοπάρει την μπάλα και έρχεται με πρόθεση ο παίκτης του Ολυμπιακού να τον γκρεμίσει.

Ο Φαν Πέρσι στο 24' εκτέλεσε εύστοχα και έγραψε το 1-0, βάζοντας για τα καλά στο παιχνίδι τους γηπεδούχους. Στην συνέχεια, εκεί που ο Ολυμπιακός έψαχνε το γκολ για να τελειώσει τα πάντα, χάνοντας πολύ μεγάλες ευκαιρίες, έρχεται το 2ο γκολ του Φαν Πέρσι στις καθυστερήσεις.

Η αλήθεια είναι πως κάποια σφυρίγματα στο παιχνίδι ήταν υπερβολικά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αλλοίωσαν το αποτέλεσμα. Ο λόγος που το αναφέρω αυτό είναι το φάουλ που κέρδισε η Μάντσεστερ έξω από την περιοχή και ο Φαν Πέρσι έκανε το χατ τρικ και έσβησε τις ελπίδες του Ολυμπιακού για πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός το πάλεψε μέχρι τέλος, αλλά έλειπε το καθαρό μυαλό από τους παίκτες του Μίτσελ. Επίσης, αξίζει να ειπωθεί η φοβερή εμφάνιση του Ντε Χέα που έσωσε σε πολλές περιπτώσεις τους «κόκκινους διαβόλους».

Ντόρτμουντ - Ζενίτ 1-2:
Τυπική διαδικασία έμοιαζε αυτό το παιχνίδι για την Ντόρτμουντ που ναι μεν ηττήθηκε με 1-2 αλλά το 2-4 της έδωσε άνετα την πρόκριση. Με τα πολύ σημαντικά εκτός έδρας γκολ κατάφερε να διαχειριστεί την κατάσταση ο Κλοπ που δεν κούρασε ιδιαίτερα την ομάδα του.

Η Ζενίτ προηγήθηκε με τον Χουλκ στο 16', αλλά η απάντηση της Ντόρτμουντ ήρθε από τον Κελ στο 38'. Η Ζενίτ πίεσε θέλοντας να πάρει το κάτι παραπάνω από το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει την νίκη στο 73' με το γκολ του Ρόντον. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως ήταν αρκετό για την πρόκριση.

Σχόλιο: Κακή επιλογή σκορ και στα 2 παιχνίδια σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ