powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Δεν φτάνουν τα 90 λεπτά!


Σήμερα είναι ο μεγάλος τελικό κυπέλλου και οι δύο ομάδες είναι διατεθειμένες να δώσουν τα πάντα για να κερδίζουν.


Τελικός κυπέλλου και τα "Αποδυτήρια" είναι εδώ για να ποντάρουν. Ένα παιχνίδι με πολύ πάθος για δύο ομάδες που ψάχνουν την κατάκτηση ενός τροπαίου. Το κίνητρο είναι ίδιο και τα εισιτήρια μοιρασμένα στην μέση.

Ο ΠΑΟΚ από την μια κατεβαίνει με κάποιες ελλείψεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα δώσει όλα, καθώς έχει ήδη καταφέρει να βγάλει εκτός το φαβορί της διοργάνωσης και πρωταθλητή Ελλάδος, Ολυμπιακό. 

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός αναζητά την αναγέννηση του και την επιστροφή του στους τίτλους και με μια ομάδα νέων παιδιών και με έναν προπονητή με μέλλον προσπαθεί να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

» Οι απουσίες των δύο ομάδων: 

ΠΑΟΚ: Τιμωρημένοι οι Κατσουράνης, Νάτχο και Αθανασιάδης. Τραυματίας ο Μαντούρο. Εκτός αποστολής οι Ολίσε, Γεωργιάδης και Κατσικάς.

Παναθηναϊκός: Τραυματίας ο μέσος Μπαϊράμι. Εκτός αποστολής οι Ντίνας, Μαρινάκης και Ρισβάνης.

» Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ 4-3-3: Γλύκος – Σκόνδρας, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Τζαβέλλας – Κάτσε, Λάζαρ, Κίτσιου (ή Νίνης) – Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης.

Παναθηναϊκός 4-4-2: Κοτσόλης – Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντεφελντ, Τριανταφυλλόπουλος – Μέντες, Ζέκα, Αμπέιντ, Πράνιτς – Μπεργκ, Καρέλης (ή Πέτριτς).

» Κάποια τιπς:
  • Μόνο νίκες για τον εκάστοτε γηπεδούχο στα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια και στις δύο έδρες. Τα δύο τελευταία έληξαν με σκορ 2-1, ενώ τα αμέσως τρία προηγούμενα με σκορ 2-0.
  • Οι δύο ομάδες έχουν πάρει από 21.300 εισιτήρια.
  • Ο Παναθηναϊκός μετρά 17 κατακτήσεις του Κυπέλλου Ελλάδας (η τελευταία το 2010), έναντι 4 του ΠΑΟΚ (η τελευταία το 2003). Οι «ασπρόμαυροι» έχουν αγωνιστεί συνολικά σε 17 τελικούς.
  • Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο G/G τα 8/10 τελευταία παιχνίδια του για όλες τις διοργανώσεις.
  • Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Οver 2,5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια του (στη ρεβάνς με τον ΟΦΗ λαμβάνεται υπόψη το σκορ της παράτασης).
» Πρόγνωση:

Ποντάρουμε στην δυναμική του ΠΑΟΚ και την δίψα για ένα τρόπαιο μπροστά στο λαό του που ταξιδεύει από πολύ μακριά. Επίσης, ποντάρουμε στο πάτημα για αναγέννηση του Παναθηναϊκού και της καλής ποδοσφαιρικής κατάστασης αλλά και στην φρεσκάδα της ομάδας. Η επιλογή μας για το παιχνίδι είναι το Χ και σκορ 1-1, περιμένοντας την παράταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ