powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Παναθηναϊκός: Η δική του Μεγάλη Τρίτη


Στην επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ εξετάζεται ο φάκελος του Παναθηναϊκού σήμερα (Μ. Τρίτη, 15/04), με τους «πράσινους» να είναι βέβαιοι πως θα καταφέρουν να πάρουν φέτος την άδεια.


Μια από τις πιο σημαντικές ημέρες της σεζόν είναι η Μεγάλη Τρίτη για τον Παναθηναϊκό. Μπορεί στα αγωνιστικά το «τριφύλλι» να έχει επικεντρωθεί στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ τη Μεγάλη Τετάρτη, όμως, σήμερα θα δοθεί μια εξίσου σημαντική «μάχη» για τους «πράσινους». Οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού θα καταθέσουν τον φάκελο στην επιτροπή αδειοδοτήσεων και περιμένουν πλέον το τελικό «ΟΚ» από την ΕΠΟ για την άδεια που θα επιτρέψει στο «τριφύλλι» να πάρει μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου.

Από το «τριφύλλι» υπάρχει απόλυτη βεβαιότητα για την άδεια, αφού οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν κάνει όλα όσα πρέπει αυτό το διάστημα για να παρουσιάσουν έναν άρτιο φάκελο και να μην υπάρχει ούτε η παραμικρή λεπτομέρεια που να μπορέσει να φέρει την οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη. Την ίδια ώρα, για πρώτη φορά έπειτα από πολύ καιρό, πως κι από την ΕΠΟ αναφέρεται ότι ο φάκελος του Παναθηναϊκού είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, μη έχοντας καμία σχέση με όσα είχαν παρουσιαστεί στον αντίστοιχο περσινό φάκελο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ