powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Αμφίβολος για Σοσιεδάδ ο Κριστιάνο Ρονάλντο!


Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να είναι… άνετη σε ότι αφορά την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Champions League, αγχώνεται όμως αρκετά για το αν θα έχει διαθέσιμο τον σούπερ σταρ της στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγώνα με την Ντόρτμουντ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» αντικαταστάθηκε στο 80 από τον Κασεμίρο, έχοντας πρόβλημα στο γόνατο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ το Σάββατο στο «Ανοέτα» και ο… πονοκέφαλος για τον Κάρλο Αντσελότι μεγαλώνει! Η Ρεάλ έτσι κι αλλιώς έχει μείνει πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου και παραδοσιακά οι Βάσκοι τη δυσκολεύουν, συνεπώς χωρίς Κριστιάνο τα πράγματα θα ‘ναι δύσκολα.

«Θα ξεκουράσουμε τον Κριστιάνο, είναι κουρασμένος. Το κάνουμε αυτό για να αποφευχθούν οι κίνδυνοι. Υπάρχουν πολλά σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας και προτιμάμε να τον κρατήσουμε έξω. Μπορεί να προπονηθεί το Σάββατο και την Κυριακή και να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Τρίτης. Την Τρίτη θα έχει φρέσκα πόδια και θα είναι σε θέση για να ξεπεραστούν οι γκρίνιες από όλα τα παιχνίδια. Είναι απλά για να του δώσουμε μερικές μέρες για να επανέλθει» είπε ο Κάρλο Αντσελότι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ