powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Είναι κοντά οι Ελβετοί στην Ελλάδα.


Μετά από την νίκη της Βασιλείας επί της Βαλένθια με 3-0, οι Ελβετοί είναι πλέον πολύ κοντά στο να ξεπεράσουν την Ελλάδα στην κατάταξη της Ευρώπης.



Η Βασιλεία μετά και από την νίκη της επί της Βαλένθια, είναι μια ανάσα από την Ελλάδα στην κατάταξη της Ευρώπης. Η Ελβετοί με την νίκη αυτή πήραν 3 βαθμούς οι οποίοι δίνουν 600 βαθμούς στην κατάταξη με αποτέλεσμα πλέον η Ελβετία να έχει 33.225 και η Ελλάδα 33.600.

Αν η Βασιλεία κερδίσει μέσα στην Ισπανία, η Ελβετία θα προσπεράσει την Ελλάδα λόγο των 3 βαθμών της νίκης αλλά και του ενός βαθμού της πρόκρισης. Αν το παιχνίδι έρθει ισόπαλο τότε πάλι η Ελβετία θα περάσει μπροστά από την Ελλάδα γιατί θα μαζέψουν 2 βαθμούς, 1 από την ισοπαλία και 1 από την πρόκριση.

Σε περίπτωση που η Βασιλεία χάσει θα πάρει μόνο τον βαθμό της πρόκρισης και θα δει αν μπορεί να διεκδικήσει έστω 1 βαθμό στην επόμενη φάση. Ο Μόνος τρόπος να χάσει η Ελβετία την ευκαιρία να μειώσει ή να προσπεράσει την Ελλάδα είναι να χάσει από την Βαλένθια με ένα σκορ που θα την αποκλείει από την διοργάνωση.

Αν η Βασιλεία προσπεράσει την Ελλάδα, ο πρωταθλητής Ελλάδος θα δίνει προκριματικά για να περάσει στους ομίλους, όπως το ίδιο θα κάνει και ο δεύτερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ